9 saker jag vill göra i påsk

Sommarbilder i det här inlägget, längtar verkligen så efter sommaren!!

Inspirerad av PT-Fia tänkte jag berätta om några saker jag ska göra nu under påskhelgen. Min älskade syster är på besök och vi ska umgås hela helgen och hitta på lite olika äventyr men mest lata oss tror jag.

1. Ta tid att läsa en bok om ett visst ämne som kanske är lite hemligt och spännande. Den har legat på min bänk i flera veckor utan att jag haft tid att röra den men nu tänkte jag försöka mig på det.

2. Sitta rätt upp och ner och prata med systern. Helt utan något som stör. Bara umgås ni vet.

3. Gå i den här kyrkan. Visserligen sommarbild, såhär grönt är det inte än, och inte så många i rörning runtom eftersom pokémontrenden dött ut lite. MEN till kyrkan ska vi. Nikolai och OP-kyrkan ska vi på fredag, lördag, söndag och måndag. Jesus dör, Jesus uppstår, Jesus uppstår när barnen är vakna och sen en extra mässa på måndagen bara för att det går. Det är något extra fint med att gå i kyrkan under påsk och jul. 

4. Träningsläger med systern. Det första hon packade upp var alla sina träningskläder haha. Vi ska träna och träna och har visserligen redan tränat, men lite mer liksom efter det.

5. Äta frukost länge. Så mycket det bara går. Älskar mat.

6. Hoppas på regn och snö (som det ser ut nu i skrivande stund så ska det komma ca 15 cm imorgon) och att vi behöver stanna inne hela helgen hehe. Vore ju typiskt.

7. Laga mat. Baka. Bröd och knäckebröd och kakor och allt möjligt vill jag göra. Något ska jag göra. Vill gärna göra saker som jag kan ta med som mellanmål, eftersom jag alltid annars köper mellanmål i skolan, och det passar inte någon med csn-inkomst…

8. Träning med laget på söndag. Det är sista gången vi kommer spela på riktigt tillsammans som lag innan nästa helgs seriespel. Visserligen träningar i veckan som kommer, men ni vet, det är något speciellt med våra söndagsscimmages.

9. Spela sims. Det ska vi göra nu.

Vad ser du fram emot under påskhelgen?

4 Comments

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.