Nu är det dags att ta tjuren vid hornen och levla upp

Jag har lite saker i huvudet just nu. Först och främst: Här kommer massor med bilder som jag tog 2014 när jag bodde i Oxford och var ute och gick i en underbar skog. April i Oxford = 20 grader och strålande sol (oftast). April i Örebro = regn och 10 grader 🙁

TENTAN ÄR ÖVER!

Precis lämnat in min förhoppningsvis sista tenta någonsin (åtminstone på det här programmet). Känns underbart. Nu är det bara två skrivuppgifter kvar (träningsplanering på 15 (???) och c-uppsats på 15 (???) hpn båda två). Eller något. Minns inte riktigt. Förtränger dem två tills efter helgen. Njuter av företagsliv i första hand nu.

Ser ni vad underbart det är?

Clara Färdiga Gå 2.0 ska hända nu.

Dags att levla upp. Ta tjuren vid hornen. Öka farten.

Saknar Oxford.

Jag ska börja marknadsföra de olika grejerna jag ska börja med på måndag. De olika grejerna är:

  • Massage på måndagar (måndagsmassage?)
  • Gruppträning på torsdagar (vilket jag kört länge men nu behöver jag få in mer pengar på det så ska marknadsföra det ännu bättre).
  • Eventuella bootcamp-grupper – att jag kör träning under en kortare tid (ex två intensiv-veckor).
  • Personlig träning – Min största inkomstkälla… om jag har kunder. Både passivt och aktivt, alltså när jag är med kund eller om jag bara skriver scheman. Det är där jag jobbar mest, grottar in mig i varje kund och verkligen jobbar för att personen ska bli nöjd. Det ska jag marknadsföra mer, mycket mer.
  • BLOGGEN. Har så många idéer och projekt jag vill jobba med. Det ska bli så galet kul det här.

ALLTSÅ DET VAR SÅ FINT I DEN DÄR PARKEN. Hyde Park hette den. Måste åka dit snaaaaaaaaart. 

Jag kommer snart lägga ut lite marknadsundersökningar och sånt där. Behöver få in information om vad ni vill köpa, handla och så vidare.

Ska även börja samla in youtubeklippsidéer på saker mina gruppmedlemmar vill ha. I Min Tid För Träning så har det önskats olika videos till höger och vänster och de ska jag självklart fixa med. Har en planerad om hur en ska använda en foamroller och så har jag fått önskemål på videos om uppvärmning och nedvarvning. Har ni några fler önskemål?

Jag ska även börja försöka få samarbeten till bloggen och olika projekt jag ska starta igång.

Bland annat vill jag bygga mig ett hemmagym, både att ha inomhus (där jag förvarar alla vikter) och ha en ställning eller något på min lilla uteplats. En för chins/dips och sådär. Det hade varit så kul att ha en sån. Inte för att jag kan göra chins/dips men ni vet, det är gött ändå.

Tbt till när jag var på dejt och vi satt i var sin träfåtölj i den där parken haha. Fina 19åringar. 

Sen tänker jag söka mig till företag därute som behöver lite friskvård på sin arbetsplats. Ni vet massage på arbetsplatsen behövs såklart. Utan det så går de ju runt med förevigt stela axlar. Usch och fy.

Sista bilden från staden jag saknar och älskar. 

Tror ni jag har tid och möjlighet att åka till Oxford i sommar? Köra en weekend där? Min motivation att få ekonomin att funka för det är stor just nu. Får gå tillbaka till det här inlägget för att återfå motivationen annars.

Hoppas ni har det bra och att ni får en fin helg!

Berätta gärna vad ni ska göra i helgen!

4 Comments

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.