När jag var på TIC och blev starstruck hela tiden

AAAh vilken helg det varit!!!

Här ovan har jag med mig Malin och Clara, vi var på The Influencer Convention! SÅ GALET KUL HADE VI!!!

Läs mer: uppladdningen innan.

Jag filmade hela tiden – så har inte tagit så bra bilder, för ville satsa på vloggen! Det är det som jag tycker är roligast just nu, alltså att skapa material för youtubekanalen. Så sorry för suddiga bilder, men gillart ändå! Varsegoda att följa med mig på de här två dagarna! Vlog kommer!

Det började med att Underbara Clara pratade om hennes resa, hennes tips på att växa som bloggare och att ta plats. Fick många idéer och tankar redan första föreläsningen på hur jag ska göra för att ta en större plats på nätet, vilket är otroligt kul! 😉 Tack Clara för en otroligt bra och inspirerande föreläsning.

Sen pratade Elin, Teknifik, om sin resa och gav sina tips på hur en gör för att bli ett proffs. Så mycket inspiration och tankar på roliga ämnen och idéer på hur jag ska göra för att också bli experten inom mitt område. Elin har blivit teknik-experten genom att ta den rollen och verkligen tänka till på hur hon ska göra för att få den rollen. Tack Elin för en bra föreläsning! <3

Sen var det massor med föreläsningar, massor med samtal, massor med god mat <3 och lite annat sånt. Alla de där samtalen ni vet. Satte mig hux flux mitt emot ett SEO-proffs som för första gången någonsin faktiskt gav mig något jag kan jobba med. SEO-proffs brukar annars ge mig så basic info som jag själv redan kan utan att vilja dela med sig av mer information, men Maryem var verkligen pedagogisk och samtidigt gav mig riktiga tips. Tack för det! <3

Sen hade vi after work-häng och HÄR alltså. Vilken boost. Pratade om så mycket med så fina människor. Fick poddstrategi-tips av Alexandra och fick samtala om ett instagramkonto jag vill starta med Wilma, som själv driver ett instakonto som är verkligen WOW. Wilma bjöd in mig att följa med henne också på ett sånt äventyr, vilket jag … AAAAAAAAAAAAH!! Haha så coolt! Gå in och kika!

Här är Wilda förresten!

På fredagskvällen var det en galamiddag och satt vid ett bord med galet smarta människor, som samtidigt var så trevliga och ödmjuka och delade med sig av sina resor, var imponerade av mig samtidigt som jag satt där och var starstruck. Fredrik Wass var en sån person som jag satt precis bredvid. Så starstruck haha.

Och Elin vann pris för Årets Medlem! Värdig vinnare.

Alltså. Har ni inte varit inne på hennes blogg måste ni gå in dit. Nu.

Ännu en suddig bild, men min telefon är faktiskt två år gammal. 😉 Här står jag med två favoriter – Alexandra och Nina. Nina bor ju jättenära mina föräldrar (eller ja, ett par mil) så ska ta mig till henne och hälsa på när jag är hemma i sommar, för Klockaregården är ju magisk.

Visst är det här blocket fint? Älskar block. Tror jag samlar på det omedvetet.

Nu kommer bilder från lördagen:

Det var ju ett event med influencers = foto-dags exakt hela tiden. Jag, Clara och Paulina hade fotosession efter lunch på lördagen.

Fina Paulina! Tänkte bara tipsa om hennes nya business – Ditt barn och du som lanseras imorgon, men ni kan ju redan nu följa med på facebook! In och kika och gilla!

Lördagen innebar workshops hela dagen – jag var på utbildning om Premiere Pro med Elin och Adobe, sen fotoworkshop som Maria hade och lite andra workshops. Otroligt lärorik dag där vi fick utrymme att testa allt själva och fick ifrågasätta, fick guidning och allt en behöver. Tack för era pedagogiska tålamod.

Jag och Malin kände dock att fota mat-workshop inte riktigt var för oss, men att fota träningsbilder var för oss. Så vi tog med det Maria sa och gick ut och testade olika bakgrunder, olika ljus och bara testade olika grejer. Så kul att få öva och testa!

Jag och Elin är lite skadade av rollerderbyvärlden där vi alltid tar gruppfoton till höger och vänster hela tiden – vad det än är. Så vi ba ”GRUPPFOTO” och tvingade ut alla som var kvar. Många hade hunnit dra hem eftersom det var sen lördag mitt ute i ingenstans där lokaltrafiken i Stockholm gick dåligt (?!). Så här är ett skumt resultat taget med min telefon. Det togs bättre bilder med riktiga telefoner. Ni får kika på dem.

Jag och Sandra bodde tillsammans under de här dagarna och alltså, kika in på hennes blogg. Där har ni en otrolig inspiration till mig. Hon lever mitt i Paris och jobbar med mode där. Hon har designat kläder till stora svenska företag och liksom… Håller på med en egen kollektion nu. Tänk om mitt 15åriga jag kände henne som drömde om exakt samma liv.

TACK bästa Linda för att du banar väg för oss och driver Influencers of Sweden framåt. Är så stolt över att få vara del av det här. Tack. Och tack för helgen, the Influencer Convention. Vi ses snart igen!

22 Comments

 1. Weee!! Jaaa vilka dagar! Amazing! <3 Vi får se till att styra upp en idéspånarträff och se hur vi kan börja med att ta över Örebro 😀 😀

  Kraaaaam!

 2. Åh vad jag hade velat vara med! Tyvärr krockade det med min Workation.
  Underbara bilder och inspiration!
  Härligt att ta del av allt i efterhand.
  Kram M

 3. Så kul att träffa dig i helgen! Nu är jag verkligen glad att jag bestämde mig att gå båda dagarna så jag verkligen kunde maxa och lära från alla grymma kreatörer som var där 🙂

 4. Vilken helg det var! Har haft så mycket i veckan att jag knappt har hunnit smälta det! Men det var verkligen så himla trevligt, inspirerande och kul! Kul också att vi kom på att din mamma och jag är lika gamla 😉 Och att du är så lik min PT-kollega Lotten.
  Ser redan fram emot nästa Influencers of Sweden-event! Hoppas det blir snart!! 🙂 Kram

  • Haha så kul! Har exakt samma känsla, men börjat smälta och jobba med allt jag lärde mig! Så mycket i hjärnan haha 🙂 Det hoppas jag med!! Kram!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.