När det är superkallt och det gör ont överallt och en vill äta frukost

Såhär såg det ut imorse. Ganska härligt ändå. Plugg på golvet med frukost och en foamroller.

Har sån där underbar träningsstelhet så en inte vill vara med längre. Alltså verkligen. Överkroppen min gör ONT. Underbart. Hemskt.

Min lägenhet är svinkall också. Har lidit i tre veckor minst och helt plötsligt får jag snilleblixten ”hör av dig till bostadsuthyrarn och berätta om det” och ja, snart ska det komma hit folk som vet hur en höjer temperaturen. Min lägenhet är en sån där lägenhet där jag inte har något eget element, utan det styrs på annat sätt. Kul.

Men men, nu ska jag sluta gnälla! 😉

Snart ska jag iväg på en bokslutsworkshop! Det kommer bli lärorikt, och förhoppningsvis väldigt kul. Det är ju såna tider nu för oss företagare. Ni därute icke-företagare kanske redan fått tillbaka er skatt? Vi får se vad som händer med min skatt.

På tal om pengar ska jag ringa försäkringskassan nu. Har hört det ryktas om att jag kan få bidrag när jag är borta på GMU så jag har råd att betala lägenheten min.

Så länge tycker jag ni ska kika in på mitt konto #militärkvinnor på instagram om ni inte gjort det redan. Vi är numera över 1000 personer där. Sjukt.

Vad ska ni göra idag?

3 Comments

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.