När dagen bara flyger förbi

Dagen med massor med punkter där jag glömt hälften. 😉

  1. Maila fixa och dona här hemma. 

Donade gjorde jag. Mailade gjorde jag halvt. Fixade gjorde jag inte. Skulle nämligen fixat nya visitkort. Det är högprio imorgonbitti, för behöver skicka iväg en beställning på det till Universitetets tryckeri så jag har dem i handen måndag eftermiddag. Tisdag morgon ska jag nämligen nätverka……..

2. Lämnade in cykeln på reparation.

Fick punka igår. Behöver min cykel för att överleva. Fick gå med den hela vägen in till stan och sen gå till uni och sen gå tillbaka till uni efter föreläsningen. Skönt visserligen med promenix i solen. Men ändå segt med punka.

Någon gång vill jag lära mig att laga punkor. Det är ju gött att kunna.

3. Tre timmars föreläsning.

Förstår verkligen ingenting av statistiken vi håller på med nu. Känner mig faktiskt otroligt stressad över tentan jag har om en månad (???). Det borde ju vara lugnt? Men nej, det är otroligt mycket vi ska kunna på ett otroligt komplicerat språk. Statistikspråk.

4. Gruppträning.

Så himla kul var det idag. Framförallt kul för att vi fick träna i solen. Ser ni hur spänstig jag ser ut? 😉

5. Lakers mosade inte Malmö utan det blev åt andra hållet. 

Nu måste vi vinna på lördag för att ens ha en chans. Annars har Malmö tagit 4 segrar. Bäst av sju. Usch. Sport är en känslosam resa.

Är ändå glad idag, även om vi förlorade, för det var soligt och fint idag.

Imorgon behöver jag dock ha en bättre struktur i livet. Glömmer ibland bort att använda min bästa grej: att-göra-listan. Det är mitt viktigaste verktyg för att få saker gjorda.

Vad har du för knep på att få saker gjorda?

2 Comments

  1. Jag skriver alltid listor – utan dom skulle jag inte minnas allt, men…. jag har blivit otroligt duktig på att prioritera, vad är faktiskt VIKTIGT att göra.. osv…:)

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.