Min egna träning just nu

Jag har skadat min fot.

Detta hände i måndags men insåg precis att jag inte bloggat om det än. Hehe. Ber om ursäkt. 😉

Jag var ju ute och vandrade en bit i måndags, och efter det så stretchade jag INTE och sen gick jag till gymmet, steg snett (antagligen) och sen dess har det gjort ont.

Antagligen inget farligt, utan det är mest min fot som säger åt mig att ta hand om mig och att jag inte ska go loco första gången jag gör något nytt och att om jag gör något nytt så ska jag stretcha efteråt.

Men det gör inget.

Jag är ändå i en bygg-period. Och byggperiod för mig är att bygga överkropp. Bål. Rygg. Mage. Magrutor.

Jag bestämde mig faktiskt för att ta en paus från lyftningen i två veckor redan två dagar innan skadan skedde, så kroppen hade ändå tur att jag inte var mitt i toppningen.

Ja, nä, så nu är det byggning på riktigt. Kan inte ens köra lite lyftning. Då gör det ont. Fast, det har nästan gått över nu. 

Jag är nästan hel nu.

Mycket bänk och många militärpressar.

Övningar som bygger överkropp helt enkelt. Kör lite bicepscurls, kör stångrodd, hantelrodd, maskinrodd, armhävningar, planka (med eller utan vikt), leg raises, och en del annat som jag inte kommer på i skrivande stund.

Det är alltid min bål som failar i vad jag än gör. Oftast åtminstone. Mina tunga lyft är bara bålen. Ibland hjärnan också som spökar. Men bålen. Starkare ska jag bli.

Mina mål träningsmässigt för 2017 är ju generellt att bli starkare i överkroppen. Och för att bli starkare måste man träna för det.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.