Lördagsfys före lördagsmys – det nya svarta

Det är lördag och det var det tyngsta benpasset jag kört på länge.

Dock otroligt kul att få mosa. Körde först mer än en timmes tyngdlyftning fokus frivändningar och stötar, och sen blev det frontböj, lårcurls och bensträck.

Mitt mål är (som det vart ett tag) att köra åttor i de flesta övningarna jag kör (som inte är tyngdlyftning). Mitt tyngdlyftningsschema är ju redan bestämt, men kör lite extra styrka efteråt för att bygga upp lite extra.

Borde dock kört ännu mer baksida lår än bara en övning på hela passet. Kom enbart åt framsida lår idag, fick ingen kontakt i baksidan i lårcurlen, vilket kanske inte var så konstigt eftersom jag inte körde något annat innan.

Brukar ni få kontakt om ni bara kör en övning?

Jag brukar mest få kontakt om jag kör 765 olika övningar på samma muskel, men inte så lätt om jag bara kör en övning på en muskel. Tyvärr.

Men som sagt, kör åttor i alla möjliga övningar just nu. Fyra set på en jobbig vikt, och försöker göra åttor. Som ni ser så klarade jag inte en åtta på 30kg i lårcurl, men nu har jag skrivit upp det så nu kan jag se och följa upp och köra på samma vikt nästa gång.

Det är såhär jag gör för att följa min egen utveckling. Visst, det är bra att köra på dagsformen såklart, men ibland är min tankedagsform mycket sämre än vad jag faktiskt är. Vet jag istället vad jag klarar blir det i mitt huvud lättare att bara genomföra det. Sen om jag inte klarar ens 7 reps nästa gång, well, ja, det får väl vara så. Men jag kör iaf inte 8or på 20 kilo.

Snyggast på ÖKK. 😉 

Vad har ni tränat idag?

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.