Jag är bäst på att gasa och glömmer oftast bort att bromsa, men i helgen gjorde jag det

Promotionmorgon var lika bra som vanligt.

God frukost och bra snack. Imorgon tänkte jag boka möte med två stycken jag träffade i fredags, det är ju gött med mer företagare i min närhet.

Mitt liv säger oftast pang pang pang

Jag kör på och gör allt jag vill och sen glömmer jag bort en viktig grej. Vilan. 

Så då får jag ibland käftsmällar.

Jag ÄR bra på att vila. Oftast.

Ibland tänker jag att jag är så bra på att vila så jag glömmer bort det.

Det blir så när jag jagar för mycket och slutar reflektera över saker. Slutar stanna upp och känna efter. Pang pang pang och jag bara flänger runt.

Så i helgen stannade jag upp. Sket i det mesta och bara satt och spelade datorspel. Nej, inte riktigt, men gjorde minimala av vad som förväntades av mig. Även en superwoman behöver sova, vila och kolla på film en hel kväll utan att någon annan lägger sig i.

Saker som jag tog mig tid för var en promenad med härliga Kerstin, och en träff med världens bästa sociala-medier-gäng. Vi är fyra jenter som sköter sociala medierna för Örebro Roller Derby och det är himla kuligt.

Såna här bilder får en exempelvis se på vår instagram. Nope I’m not pregnant. Det är ett skämt. Gå in och se på vår bild så förstår ni kanske!

Åt även #lunaspasta. Något ni måste in och kika på på insta också!

Sen så körde jag även en genomkörare både igår och idag på le gym.

Börjat med tyngdlyftning igen efter två veckors uppehåll pga skada och ja, det var svårt men gött. De tunga vikterna var helt okej. Tekniken… Helt okej. Kan alltid bli bättre men ja, det var inget jag satsade massor på idag. Ser fram emot kommande träningar med det! Gött att vara tillbaka.

Sen har jag gjort en hel del annat i helgen, men det var fokus Clara och det får ni inte veta! 😉

Är ni bra på att vila, eller behöver ni också kämpa med det hela tiden?

4 Comments

  1. Känner igen mig i det där en gasar på i full fart för finns ju så mycket roligt. Stundtals har jag mitt företag i huvudet dygnet runt, allt jag gör skapar nya idéer och även om det var tänkt att vila så dras jag med.. Har blivit bättre, har satt gränser, men behöver jobba med det hela tiden att hitta lite mer struktur och att stänga av mellan varven 🙂

  2. Jag är ganska bra på att vila ändå tycker jag, trots att jag (vanligtvis) har fullt upp.

    Har blivit väldigt hjälpt av att ha en strikt system för alla idéer och tankar som dyker upp, skriver ned och betar av dem på ett vettigt sätt istället för att springa direkt på varenda grej som ploppar upp i skallen. Det är ganska nyttigt också faktiskt, för låter man det vila någon dag är det inte alls säkert att det är så himla nödvändigt att göra alla de där briljanta grejerna när man tittar på listan igen.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.