The Influencer convention – Nu kör vi!!

IDAG ÄR DET DAGS!!

Och vi är påväg – hoppas jag! Om planen har gått som den ska så sitter vi ungefär halvvägs nu till el Stockholmo och till The Influencer Convention! Det ska verkligen bli så kul och lärorikt och inspirerande!!

Saker jag ser fram emot:

  1. Elin ska berätta om sin bloggresa där hon tog över teknikvärlden och gjorde det så magiskt bra. Det kommer bli så kul att höra henne föreläsa!
  2. Träffa Clara, Paulina, Sandra och Anna – och MÅNGA FLER! Fina bloggkollegor helt enkelt.
  3. Dorotea. Äntligen. En egen punkt förtjänar hon.
  4. Kändis-mingel! Så stora namn som kommer dit så en blir lite skakis. Hoppas på att kunna klara av att säga något mer än HEJ kan vi ta bild till Clara Lidström… 😉
  5. Äta hotellfrukost…. hehe
  6. Lära mig massor om sociala medier, bli en bättre säljare och mycket mer. Programmet ser verkligen lärorikt och kul ut! Gillar också att det är mycket luckor till olika spännande grejor. Typ som att bygga ett community på youtube. Jag vill verkligen det där. Ska bli så kul!

Amen se där vilka fina bilder från förra årets BBCON – när Influencers of Sweden hette Better Bloggers. Nu är det nya tider, en dags konferens har gått till två och jag ser verkligen fram emot de här två dagarna.

SES VI?

3 Comments

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.