Getting things done planner

Godmorgon måndag

Jag har skaffat mig en ny baby. En rosa. En planner.

Skulle egentligen vilja kalla den kalender, fast det är inte en kalender, utan det är mer som en dagbok. En planner. Den kan ni också köpa här.

Jag köpte den som en hjälp att få struktur i mitt liv, att få en ordning på alla mina att-göra-listor och för att kunna gå tillbaka och läsa vad jag gjorde för en vecka sen. Köpte den också eftersom den inte är datumdaterad utan att jag själv får fylla i vilket datum det är. Så jag kan ha den hemma när jag har permission från min utbildning i GBG och fortsätta jobba med den när jag är hemma.

Gillar att det finns en liten ruta för self-care och en liten för personal notes.

På self-care skriver jag lite om vad jag gjort för mitt eget välmående idag, typ som att jag skrev att jag tog en morgonpromenad i solen igår. I personal notes skriver jag om hur jag mår och om det är något speciellt som hänt under dagen.

Ganska simpel men väldigt bra och inte så himla prestigefylld planner. Jag har funderat mycket på att beställa mycket mer komplicerade, med massa frågor jag ska fylla i och sådär, men känner ju mig själv och vet att det blir för komplicerat och mindre fokus från det jag faktiskt vill ha, så den här är lagom för mig.

Så nu kommer jag gå runt med denna, min vanliga kalender plus mitt anteckningsblock. Som att det inte räcker med bara ett block…… 😉

Läs mer: sätta mål för framtiden.

#måndag

2 Comments

  1. Jag har också en sån kalender där utan datum, men jag vill först använda upp min nuvarande innan jag provar den nya. Det är först nu det senaste året som jag börjat fylla i mer än inbokade möten och sånt som vanligtsvis fylls i kalendern – och även använda kalendern som en bullet journal. Då skriver jag en slags habit tracker (för att registrera mina vanor) och skriver upp månadens mål. Har du provat Bullet journal?

    • Ja, det är himla många olika man får hålla ordning på annars 😉 Ja, och gillar inte det för vill inte rita upp själv! Vill ha det färdigt att fylla i!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.