Följ nya #militärkvinnor på instagram

Hej på er! Har inte varit så aktiv senaste dagarna på bloggen pga allt som hänt i Sverige och Egypten. Har blivit helt skakis och är så ledsen för allt det. Tror jag är redo att komma tillbaka nu, även om jag alltid kommer bära med mig det som hände i Stockholm och i Egypten. Tycker det är otroligt obehagligt att få höra att kyrkor blir attackerade mitt under Palmsöndagsmässan när jag sitter i en kyrka i Örebro och firar just Palmsöndagsmässa. Alla tankar går till alla drabbade <3

Det finns inte många bra kvinnliga forum i försvarsmakten.

Vad jag vet finns ett, och det är Lottakåren, och de är de som överhuvudtaget gjort det möjligt för mig att satsa på en karriär där. Utan dem, inga kvinnor i försvaret. Utan dem, de nada.

Men förutom Lottakåren så kände jag att ja, det behövs mer. Det behövs något där kvinnor hyllas för sina insatser. Det behövs någonstans där kvinnor är i fokus, där vi tar plats och så där ni vet.

Så jag startade #militärkvinnor. Och nu är det över 200 som följer.

Kontot startades måndagen den 3e, efter all motivation och pepp som kom med TIC-konferensen.

https://www.instagram.com/p/BSibiV-jCsT/?taken-by=militarkvinnor

Jag delar bilder på kvinnor som jobbar i försvaret, som gör GMU, GU och en hel del annat. Har inte kommit så långt än, men tanken är att jag ska ha lite mer konkreta intervjuer kanske, lite mer specifika saker, så att det inte bara blir ett repost-konto.

Så bland annat tänker jag dela med mig av min träning för GMUn i oktober, och lite olika nyheter från Försvarsmakten och sådär.

Tänker också att jag ska ha en gång i veckan där det är fritt fram att dela åsikter om ett visst ämne. Vet inte vilka dagar det är bra att diskutera saker på instagram, men jag tänker att jag får prova mig fram. Kanske gillar inte följarna det, kanske gillar dom det supermycket.

Vad skulle ni vilja se där?

Gå in och FÖLJ NU!

8 Comments

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.