Puls puls puls puls puls puls

Den riktiga träningen har börjat.

Jag har börjat jobba mot det där jag ska göra. Det där med GMUn.

Det är ju bara 187 dagar kvar tills jag rycker in, och jag menar, tiden går fort. Speciellt i mitt liv. Önskar att tiden gick långsammare. 

Jag försöker få till mer löpning, mer konditionsbaserad träning och mer UTEträning. GMUn görs ju inte inomhus… Det är ju ute i leran jag kommer vara, om en säger så!

Först och främst är fokus löpning. Jag ogillar det ju, som ni säkert vet, men ”ogillar” är inte en godkänd anledning till att skita i löpningen, då det kommer säkert vara otroligt viktigt där borta. Vi kommer säkert springa sträckor med x antal kilon som packning, så……… jag behöver börja gilla löpning. Tidigare har jag ju kört det en gång i veckan på ett ungefär, och nu behöver jag öka farten. Mer pass, längre distanser, mer pannben. Mer fokus.

Förutom det kommer jag köra mer kroppsbaserad pulsstyrketräning med FMTK – Försvarsmaktens Träningsklubb.

I appen FMTK så hittar du massor med träningspass som jag verkligen rekommenderar! Det är löppass, styrketräningspass och rörlighetspass. Har kört styrketräning och rörlighet, och sen löppass separat, då jag upplever att appen laggar och drar för mycket batteri ute i spåret.

Styrketräningspassen och rörlighetspassen är faktiskt riktigt bra! Gillar att det är snabba pass, så hemskheten är över snabbt och det liksom går undan. 

Mitt konto heter militarkvinnor, precis som mitt nya instagramkonto! Ni får jättegärna följa mig och bli vän med mig i appen, ser lite tomt ut att inte ha några vänner! 😉

Obs: Är inte sponsrad, men… kan tänka mig att bli!! Sponsra mig FMTK!! 😉 

Mycket mindre vanlig styrketräning och tyngdlyftning helt enkelt. Mycket mer löpning och då längre distanser. Måste tvinga mig ut mer. Woho, det kommer bli superkul…….. 😉 Jag är ju en sån där som gillar styrketräning. Det ska vara kort och intensivt, bara två eller tre lyft. Nu är det mil-distanser jag behöver lära mig springa. Två mil utan att stanna är väl målet.

Ska skriva mig en exakt träningsplanering i helgen! Vill ni ta del av det?

2 Comments

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.