En träningsanläggning i stan och en på landet

Peppar mig själv inför dagens benpass med en gif på mig själv görandes en benpress. Är det 90 grader i knävecken? Är det godkänt? 😉 Tycker framförallt att minen är godkänd.

Idag vaknade jag och tänkte business

Vet ni vad det betyder? Jag mår riktigt galet bra idag.

Först fick jag en affärsidé, sen spann hjärnan vidare och så helt plötsligt sitter jag på Hemnet och googlar gårdar i närheten av Örebro för att kunna starta en kurs/läger/träningsgård.

För hur kul hade inte det varit? Att ha en egen sån? Hittade en perfekt med, som hade jättemycket mark runt och som inte var så långt från Örebro heller, så vi kommer inte störa grannar samt att kunderna kan säkert tänka sig att åka dit bara över dagen också.

Ska bara hitta fyra miljoner, men brukar vinna det på mailen varje dag om en läser skräpposten så det är lugnt tror jag. 

Har så många idéer, men tror jag får chilla lite med mina idéer. För först vill jag göra min GU. Sen vill jag gå fler gruppträningsutbildningar, personlig-tränarutbildningar, och lite andra utbildningar. Funderar ju på att utb mig till officer. Sen vill jag jobba utomlands något år, göra si och så och massor med annat. Så kanske, ja, vet inte, 10 år? 15?

Men hur kul vore det inte att ha en egen kursgård? Bjuda in olika nätverk och företag som kan ha kickoffer och träna där med mig? Ha workations för bloggare, anordna möhippor (?) och ja, vart sätter en gränsen för vad som kan göras?

Sen vill jag också ha en anläggning mitt i stan också. Såklart. Och en kanske på någon härlig varm ö i typ Thailand. 

Och så vill jag massa andra saker med. Men nu ska jag nog dricka upp mitt kaffe och öppna skrivboken där min att-göra-lista ligger.

Vad ska ni träna idag?

2 Comments

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.