En dag i Stockholm med massor med frihetsprenörer och INOS HQ

Igår, fredags, var jag i Stockholm på en redigt snabb runda. Verkligen. Ångrar nästan att jag inte tog en hel helg. Men men.

Jag vill ju göra ännu mer vloggar än vad jag gjort hittills, så försöker filma så fort jag hittar på något spännande! 😉 Kanske borde jag dock filma en hel dag när jag bara gör vardagsgrejer också. Kanske borde jag prata mer och ha mindre musik. Äsch, det kommer, det kommer.

Det är både kul att filma och att redigera så…. 

Det som känns konstigt är att gå och prata med min telefon helt själv, speciellt när jag är där andra är (de som inte är beredda på att filma. Men… vad gör det egentligen om de tittar? Kanske går de in och ser mina filmer istället. 😉

Anyhows

Här är från min dag i Stockholm, min älskade stad, där jag träffar massor med entreprenörer på en brunch. Det är så SKÖNT och roligt att träffa likasinnade. Såna som tänker som jag. Såna som ser möjligheter. Såna som vill växa. Ta över världen.

Efter det satt jag på Espresso House och jobbade en timme eller två, sen shoppade jag lite (eller kanske var tvärtom, whatever) och sen åkte jag till INOS HQ. I like it. A lot. Kommer bli så roligt att se vad Linda bygger upp där i den fina lokalen!

Behöver ta en längre stund i den staden. Typ en vecka. Bara mysa runt. Tack för mig.

4 Comments

  1. Härligt!! Blev sjukt pepp på att åka upp till Stockholm över dagen nu! Har nog varit lite mättade av Sthlm sen flytten tillbaka förra året, men nu börjar jag kunna se tjusningen i att besöka huvudstaden igen 🙂

    /Anna

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.