Peppens måndag även om det är lite sjukligt här också

Visst är det vackert vid universitetet när det är soligt?

Hej på er!

… och välkommen till min sjukstuga. Här ligger jag och knaprar på alvedon (har bara tagit två på hela dagen, så inte så farligt) och dricker te. Tror jag ska få mig lite pyttipanna snart.

Lagom till att min paus var slut och jag skulle återvända så kom självklart febern och förkylningen. Ja, så kul har jag det! Hoppas ni har det bättre allesammans.

Imorse tjänade jag pengar

Jag var på ett äldreboende och körde pt-small group där med en grupp på fyra pensionärer. De var söta och duktiga, lyssnade med stora öron och såg otroligt glada ut för att ha fått hjälp. På det boendet finns det nämligen ett litet gym som aldrig används, så nu har jag varit där i fyra omgånger och instruerat dem som bor där.

Gamla människor är nog roligast att träna ändå. De bryr sig inte så mycket om hur de ser ut utan de vill (som jag) bli starka och stabila och klara sig så länge som möjligt. Och det vill jag att de ska kunna också.

Efter det la vi en lättare plan för min c-uppsats

Istället för att mäta ALLT som jag gärna vill göra så drog vi ner nivån på c-uppsatsen till att möta vad kraven för en sån faktiskt är. Nu kommer vi istället bara använda två frågeformulär och ett fystest. Helt lagom och helt i min stil ändå. Istället för att få många tester som säger lite så får vi tre tester som (förhoppningsvis) säger mycket.

Vi får se när det är schlut på vad jag kommer fram till.

Idag är det egentligen militärmåndag

Men jag skippar träningen idag tills nästa vecka. En febrig person bör väl inte ut och springa va? Känns onödigt att riskera något för det.

Mina gamla klipp hittas bra här. 

Det är också tillåtet att prenumerera direkt på min kanal. Om jag är friskare på onsdag kommer jag vlogga då. Då ska jag liksom på en företagsdagsföreläsningsmässastjohej. Det blir kul.

Nu ska jag äta pyttipanna

… och producera inlägg till er. Alltså här på bloggish. Har lite planer på saker ni brukar vilja veta.

Ska även på kolla-derby-kväll med laget ikväll. Vi ska kolla på filmer från när vi spelade senast och analysera vad vi gjorde riktigt grymt bra och hur vi kan ta det till nästa steg.

Kan inte ni dela vad ni gör i kommentarerna? <3

Så jag har något att läsa om! 😉 Dela gärna era blogginlägg i kommentarerna så jag har något att läsa… 😀

4 Comments

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.