Det kommer bli en hel del tid ute i skogen framöver

Visst är det underbart ändå. Lite tråkigt, men mest underbart. Snön som kom. Och kylan. Minusgrader och snö hela helgen, men även strålande sol och äventyr.

Vi tog en kort promenad i lördags och gick runt i skogen, min syster, jag och Frida. Min träning för GMUn har väl officiellt börjat i och med att jag blivit frisk. Egentligen borde jag kört löpträning idag insåg jag precis. Det är ju militärmåndag. 

Oh well, det är väl lugnt. Jag och systern min körde lite träning innan i förmiddags med FMTK-appen.

Ska fortsätta klura på min träningsplanering. Är inte helt hundra på vad det ska bli. Men planera måste jag börja göra.

Visst ser det faktiskt helt underbart ut?

I torsdags skrev jag ett inlägg om nio saker jag ville göra nu under påskhelgen och nu i efterhand så gjorde vi nästan allt. Vi bakade inte och jag var inte på träningen i söndags för mådde inte så bra. Men annars så hade vi en kanonhelg. Kanske lite mycket sötsaker men det var ändå förståeligt.

På mitt nya insta-konto har jag fått massor med tips och idéer kring min träning inför GMUn. Det är ju det som är mitt huvudsyfte, och kommer bara lägga in lite träning ibland som är ”kul”, resten ska verkligen vara fokuserat på försvaret. På GMUn. Marschera massor. Springa lite grann. Styrketräning för överkroppen.

Vad tror ni? Och hur var er påsk? Berätta! Så nyfiken.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.