Dag 46 – nu är jag stark

Eller åtminstone starkare. 


Här sitter jag och äter kvarg med bär och dricker apelsinjuice. Ganska gött faktiskt. Lyssnar på musikhjälpen och har fixat iordning för morgondagen. Idag fick vi sluta hur tidigt som helst (innan middagen), vilket nog inte hänt i vår GU-plutons historia. 

Imorse BRAKade vi, och för en stund sen var vi på gymmet också. Jobbade vidare med mina 50 armhävningar, jobbade på chins och körde även lite mage. Min kropp var rätt trött idag så orkade inte många snygga armhävningar…. men gjorde iaf 50 stycken, 10 x 5, en hel del på knäna. Är nöjd med fyspasset, även om kroppen ba ”SOV”. Så snart ska jag gå och lägga mig för har inget att göra ändå… allt är vårdat, alla kängor putsade, skåpet ser magiskt bra ut. 

Imorgon blir det lite plutonmys efter vi har slutat, ska bli så kul att få hänga med gänget utanför grindarna och liksom få se hur de beter sig annars. Hur de klär sig, hur de inte är när de står i givakt och allt sånt. 

Träningspasset

  • Chins och pullups. Vi gjorde tre set chins och 2 set pullups, i gummiband, ingen av oss klarade att köra utan (än).
  • Armhävningar. 50 st. 
  • Axelpressar med hantlar.
  • Latsdrag (som ni vet att jag älskar). Orkade dock minimalt med repetitioner, men men. #trött 
  • Situps med boll. 1 min x 3 set. Svettigt. 

Gött att få röra lite på musklerna. Nu ska jag äta kladdkaka och bestämma helgens planer med H. Prio ett: gosa med hunden. Kram på er ♡ 

2 Comments

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.