Dag 34 – 140 burpees i ösregn och lera

Fast det var rätt gött ändå. Kändes att en levde men var också överkomligt. Och efter det har vi mest haft teoripass så det var skönt att få köra slut på sig och grisa lite eftersom vi fått vila hela dagen typ. 

Men ska liksom inte klaga på vädret.

Vi är ju amfibierekryter. Vi ska ju älska regn och lera och allt som andra flyr undan. 

Det är då vi ska vara som bäst. 

Så om ni älskar lera och regn och att vara blöt hela tiden då vet ni vilket ställe ni ska söka er till. Göteborg är platsen för er. 😉 

Till skillnad mot en lång och tråkig dag igår så var denna dagen effektiv och bra. Vi slutade för en gångs skull innan kl 17(????) så hade tid för 

  • Gå och dricka kaffe i soldathemmet (till och med två koppar).
  • Göra iordning kängor och städa annat som behövdes vårdas. 
  • Kolla på hockey (paus mellan 2a och 3e nu). Lakers mosar HV ♡ 

Ska snart lägga mig med, skönt med några timmars extra sömn, får liksom passa på när vi får tillfälle. 

Förresten,har ni något ni undrar över? Känner typ att jag inte har haft ngt att skriva om senaste dagarna så ni kanske kan ställa några frågor som jag kan svara på? 😉 Vore najs! Men godnatt, sov gott alla monsterdiggare. 

2 Comments

  1. Hur stort fokus är det på armhävningar i Fm? Pga jag älskar att träna MEN just armhävningar har jag så sjukt svårt för, vet inte riktigt varför. Jag bara antar att man i försvarsmakten sysslar mycket med just den övningen. så hur många måste man iallafall kunna på raken?

    • Ja, alltså, visst, det är stort fokus på armhävningar. Det är en av de övningarna som görs väldigt ofta, men du får också väldigt bra träning av det. I början klarade jag knappt några, idag klarade jag 26 stycken på fötterna. Aldrig pallat mer än kanske 3 stycken max innan detta året började, så enorm utveckling för mig!

      Vet inte om det finns något som är minimumkrav, beror helt klart på den utbildning du söker. Däremot tror jag att du måste klara åtta stycken för multitestet i slutet av din GMU, men är faktiskt osäker. Det beror på vilken utbildning tror jag!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.