Dag 14 15 16 – grabbar och grabbinnor i fält 

Hej hej hallå! Två dygn spenderade i fält, våra första fältdygn. Hemskt, förjävligt, superroligt och utvecklande samtidigt. Lärde mig att backa och låta andra bestämma även om jag bara vill skrika åt alla att vara tysta och göra som jag säger. Lärde mig skjuta i liggande ställning och knästående. Lärde mig att tända ett gasolkök och ett tspritskök. Lärde mig vad en ruskalång och en ruskakort är. Lärde mig äntligen att använda tummen för att säkra och osäkra min AK5. 

Har fortfarande inte döpt min AK5… har ni något förslag? Vill ha något skräckinjagande och mäktigt namn. Cleopatra eller kanske Beyonce? 

Har ni förresten sett att Beyonce ska göra rösten till Nala i nya versionen av lejonkungen?!?!?!?! Såg det innan idag på dn.se. Fett.

Angående fältdagarna så regnade det galet mycket igår när vi skulle köra liggande skjutställningar vilket sög och 99% av oss rekryter ville hoppa av (ej säker siffra) men idag var det strålande sol och riktigt gött att skjuta på banan. Helt plötsligt kändes det 100% rätt för alla rekryter igen (ej säker källa). 

Även testat två av tre av Delicatos proteinbars och här är resultatet: 

Chokladbollssmaken är ruskigt god.

Punschrullesmaken är inte lika god. 

Hallongrottesmaken har jag ej hunnit till. Kanske händer imorgon. 

GU-längtar till: 

  • Kängorna känns 100% naturliga 
  • Vapnet känns 100% naturligt i handen och inte längre i vägen 
  • Jag vänjer mig vid att äta i turbofart pga alltid tidsbrist
  • Lär mig kissa i turbofart (inklusive ta på allt och av allt varje gång, tar typ 7 minuter nu??)
  • Nästa fält-tillfälle (om det inte regnar) (borde valt ett ställe där det inte regnar mer än det är sol)

Angående rubriken så verkar flertalet grabbar i plutonen ha lite problem med att minnas att det är två brudar med i plutonen, men en grabb löste det himla snyggt igår. Grabbar och grabbinnor. Ni kanske inte gillart men var åtminstone kul för stunden. 😉 Godnatt nu är jag supertrött ♡ 

2 Comments

  1. Så kul att läsa den här bloggen! 😀 Jag är supersugen på att gå någon militärutbildning vad den nu heter när jag ska gå! 🙂
    Blir supertaggad och det ska bli kul att få läsa om vart alla äventyr tar dig! 😀

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.