Blogg,  GMU

Dag 11 – flest blåmärken vinner 

Och den tävlingen vann jag redan innan vi börjat räkna. Är blåfläckig på hela kroppen känns det som, men det blir väl så när en tränar på att kasta sig på marken snabbt, med vapen i hand, eller närkampsträning. 

Idag har vi äntligen haft en bra dag. Strålande sol när vi var ute vilket gjorde stridsövningarna riktigt skoj, och bra stämning generellt i gänget idag. Inte så himla mycket gnäll helt enkelt. 

Uppdatering på mitt egna mål angående icke-gnäll så går det sådär, men försöker verkligen. När jag egentligen vill ba bläka ur mig sörja om hur livet suger när allt är dubbelt så tungt pga regnvatten, samt allt är blött, och ja, vi ska va ute i 5 timmar till, så försöker jag bara vara tyst och inte säga ett ord. När andra gnäller till höger och vänster försöker jag bara stå där och försöker intala mig själv att mitt gnäll inte kommer göra någon annans dag bättre. Funkar ibland. Och ibland inte. Har bara blivit tillsagd en gång av gruppen pga för mycket gnäll så det är ändå gött. 

Imorgon är det fredag, sista dagen innan permission, och vi firade det idag med pannkakstorsdag givetvis. Hiskeligt gott. 

Ska bli skönt att åka hem och få äta frukost i fred, dricka en stor kopp kaffe, mysa med hunden i soffan framför ngt kul youtubeklipp och sen få ba göra allt långsamt i sin egen takt. Ba gå och slöa en hel helg. Göra allt i lugn och ro. 

Ni som gjort GMU eller liknande, vad gjorde ni på er första permission? 

6 kommentarer

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: