Bästa träningsmusiken just nu – en av favoriterna är såklart BASTUKUNGEN

Äntligen sommar – äntligen uteträning, eller hur? Den här icke-löparen fortsätter springa och träna ute, ganska skönt och ganska jobbigt. Men för att göra det lite lite lättare så har jag fixat en GRYM lista med bra och peppande musik.

BOOTCAMP

Min spotifylista innehåller låtar som:

  • BASTUKUNGEN – Markoolios nya låt. Helt underbar.
  • GRAVITY – Jasmine Kara.
  • KROSSA ALLA FÖNSTER – Maskinen
  • NEVER LET IT GO – AfroDite
  • STRONGER – Kanye West

Bästa träningsmusiken just nu – enligt mig iaf 😉

Bästa träningsmusiken just nu

Dynamite, S&M och Bang Bang kommer nog aldrig försvinna från den där listan. Så BRA! Mister Cool fick återvända till listan också häromdagen. Love it.

Det är min lista som uppdateras flitigast, mest och används absolut mest av mig. Det där när jag behöver motivation, pepp och inspiration. De där låtarna som har ett GO i sig. Som skriker JOBBA JOBBA JOBBA åt mig.

Läs mer: Träna ute på Stora Holmen – genomgång av utegymmet.

Lyssnar du hellre på musik än poddar när du springer? Jag gör det iaf, det funkar bättre med runkeeper än med poddar, då min podd-app inte riktigt vill samarbeta med runkeeper, eller ja, jag gillar samarbetet bättre med spotify iaf. Det blir mer naturligt och ljudet hos runkeeper är alltid så himla högt när jag lyssnar på poddar… Går säkert att ställa in dock hehe. Lat kanske bara. 😉

En annan lista (en gammal) som jag sätter på ibland är favoriter. Där är det främst de första låtarna som spelas; Kanye West är min to-go när jag behöver tänka lite. Power, Dark Fantasy och Amazing är såna där BAM-låtar.

Vad har du för favoritlåtar?

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.