Att ens komma runt en mil är jobbigt

Och tänk då att springa milen.

Vet att det finns en hel del löpare som läser den här bloggen (eftersom de skrattar åt hur dålig och omotiverad jag är…. 😉 ) så har ni några bra löpartips får ni gärna dela dem.

Jag tog milen på 1 timme 20 min ungefär. Och ja, det kan ju inte bli sämre tror jag. #kämpaclara Det var alltså en hel del promenerande. Har inte motivationen uppe än att springa mer än ett par minuter i taget. Fem minuter går bra i början i taget, i slutet var det gå en, springa en. 

Men vem säger att jag måste ha bråttom. Detta blir ju lätt att jämföra med och utvärdera tänker jag.

Förresten! Har blivit så inspirerad av Dorotea och den fb-grupp angående bullet journaling som hon är admin för, så numera så kör jag en tracker på vad jag tränar och en tracker på tid på xxx distans när jag springer. Älskar den fb-gruppen faktiskt. Tråkigt nog får jag inte det där så snyggt, men kanske kan visa er ändå någon gång om ni vill se! Det finns ju många andra som gör det mer estetiskt än jag, men gillar att se variationen i min träning. I sommar ska det bli ännu mer träning i min tracker! Bara några veckor kvar nu. 

Förresten! Roddar TRE instagramkonton den här veckan #hardwork 😉 Först är det såklart mitt eget claratoll, och så militärkvinnor PLUS Bloggar Om Hälsa. Tre utmaningar som alla tre behöver uppmärksamhet. Tror ni jag klarar det?

4 Comments

  1. Man måste börja någonstans och springa-gå-springa-gå är ett utmärkt sätt!
    Och sedan är det inget som säger att det är förbjudet att gå ibland ändå. Just sayin´… 😀

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.