Årets mest lästa inlägg 2017

10 saker att göra istället för att äta när du är uttråkad

Det här inlägget skrev jag för ett och ett halvt år sen, ni  har säkert sett det, men fortfarande så toppar det mina listor. 😉

Det handlar om att sluta småäta, att inte gå till kylskåpet bara för att en är uttråkad, utan mer känna efter och äta egentligen när man är faktiskt hungrig. Jag brukar äta fem gånger om dagen för att kunna mätta mig själv när jag är hungrig, och håller jag det bra så småäter jag inte. Andra lyckas med bara en eller två gånger om dagen, men det skulle aldrig fungera för mig, tycker om att äta för mycket för det 😉

Var hälsosam och spara pengar

Förra vintern skrev jag ett mycket uppskattat inlägg om att vara hälsosam och samtidigt spara pengar. 5 kronor per dag man inte äter socker eller något annat onyttigt. 1800kr om året (förutom alla pengar du sparar för att du faktiskt inte köper socker).

Det långa inlägget om styrketräning för roller derby

Skrev mitt mest matnyttiga inlägg i januari, och det har lästs av så många senaste tiden. Har några läsningar varje dag fortfarande, många rollerderbyspelare därute som vill bli lite starkare och lite bättre spelare. Så kul! Mycket information som fungerar för liknande sporter också såklart.

Nej, du får inte kommentera min kropp.

Vet inte om inlägget behöver mer än rubriken. Läs bara.

#GivaktOchBitIhop eller om varför Militärkvinnor behövs

Även i Försvarsmakten har #metoo uppmärksammats och diskuterats. Till slut beslutades det att ett upprop bland FMs anställda behövdes för att på riktigt kunna säga ifrån. Här är vad jag tänker kring det.

Träna inför Action Run

Två gånger har jag och Jessica sprungit hinderbaneloppet i Örebro, och i och med det skrev jag ett inlägg om hur man tränar bäst inför loppet!

Mina sista fyra inlägg som vart mest populära det här året handlar om min GMU:

Saker jag är nervös för inför min GMU

Såhär var min antagningsprövning och det här betyder det

Min träningsplanering inför antagningsprövningen

Dag 36 – överlevde överlevnadsdygnet med nöd och näppe

Vilket var ditt favoritinlägg det här året? 🙂

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.