Alla ni läsare och tillbaka på kasern

Så. Permission över. Tillbaka i sängen på Kasern med en filt istället för duntäcket hemma hos H. Vad jag gjort i helgen? Vet knappt. Ätit, sovit, hämtat paket på Ica, ätit, sovit, och ätit lite mer. Har till och med orkat läsa några bloggar och har gått några rundor med hunden. 

Veckan som kommer lär bli en rolig vecka. Står roliga saker på schemat och om det inte spöregnar varenda sekund lär det bli riktigt kul. Håller ni tummarna för en regnfri och varm Göteborgsvecka?

Blir ju vecka 4 av 39 GU-veckor. Tänk när jag skriver att vi börjar på vecka 30. Det vore något. Förresten vore det rätt kul om jag la upp GMU- vecka för vecka, som andra tjejer gör för sina graviditeter, fast jag kör här istället. Lika lång tid ju! 😉 Nästan samma belastning också……..

En annan kul sak är att min blogg typ skjutit i höjden nu när jag börjat min GMU. Hujedamig vad ni är nyfikna på allt vi gör. Känns ju som att jag inte skriver ens hälften av allt för vill inte dela allt, men min bloggstatistik har liksom ökat 5 gånger om per dag. I besökare och inte visningar. Visningar har ökat med hur mycket som helst, för jag kan se att ni sitter och klickar runt som galningar. 

Vilket visserligen är roligt. Men lite skumt. Ni kommer säkert från #säkpol på Twitter. Bästa taggen om en vill röra upp i grytan lite.

Vilka är ni?

Vad har ni på hjärtat? Vad är det ni vill mig? 😉 Varför följer ni mig? Vilka är ni? Är ni nya läsare eller gamla? 

Skriv gärna en kommentar så jag får reda på vilka ni är! Kul att få veta! 

2 Comments

  1. Roligt att se en sida man inte alls har någon koll på 🙈 Hur det är att vara tjej i en mansdominerad värld 👍 Dina upplevelser och nya erfarenheter. Hur du har det helt enkelt. Åh ja jag är väl en rätt ny följare, sen du kom in i vår familj 😘

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.