Business på truckstopp med Anna

Godförmiddag!

Kl är 10.17 och jag har redan varit på ett affärsmöte idag. Kl 06.40 hämtade Anna mig och en sömnig Clara satte sig i bilen till mötet med Annas BNI-gäng (BNI Söder Örebro tror jag de hette) på Truckstopp. Frukost serverades och det var presentationer till höger och vänster, folk var supertrevliga och öppna och välkomnande, bra start på dagen!

Kaffepausen mitt i var bästa tillfället att prata med folk.

Det jag fick med mig var att:

  • Jag älskar att nätverka och träffa nytt folk. Visste det egentligen men fick en bra bekräftelse på det. 
  • Det är skönt att ha förberett en liten presentation som gäst så en vet vad en ska säga. Som gäst får du 30 sekunder på dig att presentera dig själv och ditt företag lite kort. Där ska du hinna säga något som får dem att komma ihåg dig, så det var skönt att ha varit med på BNI tidigare så jag var beredd på det (en gång på BNI Örebro Svalan). 
  • Vara öppen för förfrågningar och vara trevlig mot alla. Kanske lite logiskt men fortfarande så viktigt. Vissa dörrar kanske tar lång tid på sig att öppnas…
  • BNI-team säger aldrig nej. BNI är ju ett ställe där alla vill göra business, och business görs inte om det kommer nej. 😉

Mitt nya skrivblock hängde med såklart. Nu är jag redo för business med massor av nya kontakter här i Örebro. Det tråkiga är att jag planerat att göra en skrivuppgift som jag skjutit på ett tag för skolan…. 😉 aja. Det regnar ju så.

Har ni varit på BNI?

2 Comments

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.