Vilken dag det blev ändå idag den 12e januari

Det började med mensvärk åt pipsvängen. Och då alla de känslor som ingår i min mensvärk. Alltså inte kul.

Andra steget var att jag skulle till skolan för att skriva uppsatsen (grisuppsatsen) klar. Det var ju inte heller kul, speciellt eftersom mensvärken gjorde att jag knappt kom upp ur sängen.

Efter ett antal om och men kom jag till skolan och fokuserade faktiskt himla bra på träningsplaneringen jag hållit på med sen i början av hösten. Så pass bra att jag lämnade in den med 12 timmar till godo. Kl 8 imorgon bitti är alltså the real deadline men fick in den innan. Halleluja moment.

Grät en tår när jag lämnade in den faktiskt, för har haft sån ångest över den. Det här inlägget skrev jag ju mitt i ångesten innan i förmiddags. Då visste jag knappt vad jag höll på med.

Ja, men sen lämnade jag in den, åkte hem och vilade i soffan en timme innan det var dags för årets första gruppträning. Så himla kul var det. Och allra skönast att bara få vara ute i frisk luft och köra järnet. Världens bästa grej. 

Efter det lagade jag en supergod pastakycklinggryta, som verkligen blev SÅ BRA. Älskar mig själv ibland. 

Klicka på länken i tweeten. Ni måste bara se det. 

Och sen nu har det varit hockey. Och vi vann mot Sveriges topplag. Frölunda har 73 poäng och vi som tvåa kommer nu tre poäng närmare. Yes please.

Sen så har det hänt en annan GRYM grej jag precis upptäckte:

Så från en värdelös start på dagen till att avsluta med grym gruppträning, vinst, god mat, rekord och Sims 4, ja. Livet är bra idag. 😉

Sa jag att sims 4 har släppt en uppdatering så de låter oss äntligen ha småbarn? 

4 Comments

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.