10 saker jag vill göra under 2017

Vad vill ni göra för träningssaker under 2017? Jag ska försöka få ner mina tankar i ett inlägg här, om tio saker jag skulle vilja testa under 2017. Vissa saker är riktiga mål, andra är mer drömmar och vissa är bara saker som vore roligt att göra, men….. ja. Kanske inte kommer hända.

Läs mer: 2017 – alla mina mål med hela året.

1. Vandra på riktigt.

Vart vet jag inte. Men någonstans. Ha med något tält. Elda på kvällen. Mashmellows (Hur stavar man det ens?). Soluppgång i tältet. Massor med myror. Bada i någon fin liten sjö. Vem är frivillig?

Kanske åka till Norge och vandra i skogarna där? Eller bara typ runt Vättern. Där är så otroligt fint. Fast kanske skönt att inte gå någonstans det blåser. Jaja. Vi får se.

2. Böja 100kg på riktigt.

Haha det här är mer än dröm att det kommer hända under 2017 än något som är ett mål. Men jag vill göra det. Och jag tänker fortsätta bygga överkropp tills jag klarar det här. För i underkroppen är jag stark nog antagligen. I överkroppen… nja.

3. Cykla till Frankrike.

Detta är något jag verkligen, verkligen vill. Största frågan är egentligen vem jag ska ta med mig på en tre veckor lång cykeltur. Det är typ enbart min syster jag skulle orka med så länge. Hoppas hon vill. 😉 

4. Vara med på en tyngdlyftartävling.

Ja. Alltså jag har inte varit med på en sån än. Och det tjötas och tjötas därnere på att jag ska börja tävla för klubben…. 😉

Nej, men jag vill faktiskt. Dock inte för klubbens skull utan för min egna skull. Jag vill testa på det. Jag vill se hur det är. Antingen gillar jag det eller så gillar jag det inte.

5. Dansa mer.

Jag älskar att bugga.

För några år sen (i 9an tror jag det var, så ganska många år sen…) så gick jag steg ett och steg två i en buggkurs. Och jisses vad jag saknar det. Kanske skulle jag börja på något sånt igen. Det är verkligen så kul att dansa!

6. American Football.

Alltså. Vill ej börja med det. Men vill testa. Vill prova på. Se hur det är. 

Jag vill också springa in i andra och bara mosa runt. Jag vill också bli lika biffig som alla de brudarna är som kör det där. 😉

7. GMU.

Ja, jag vet att jag tjötar om det. Men ja, I want to do it. Vet inte om det kommer hända under 2017 dock. Vi får se. Jag har anmält mig till en ”military weekend” som försvarsmakten anordnar. Det är typ mini-gmu, så då kommer jag få svar på alla mina frågor jag har om det.

8. Chins och dips och allt vad det heter.

Jag vill bli tillräckligt stark för att klara det här.

9. Testa crossfit.

Haha att jag ens säger det här. Hade ni frågat mig för ett halvår sen om jag ville testa det så hade jag sagt nej, skrattat och gått därifrån.

Men nu är jag inte så säker längre. Jag skulle vilja prova. Antagligen kommer jag tycka det är hemskt och förjävligt, men ja, jag vill nog prova.

10. Strongwomanträna.

Kommer ni ihåg mitt inlägg om Stella Svensson? Hon kör ju det och är asgrym verkligen! Jag vill också testa, prova på och vara lika cool.

Det är en sån himla power i det, så skulle verkligen vilja testa.

Vad ska ni göra för träningssaker under 2017?

Vad vill ni testa på? Vad drömmer ni om och vilka drömmar har ni redan nått?

17 Comments

   • Ja, sällskap är super. vore väldigt kul :). Jämtlandstriangeln ska inte vara så avancerad heller. En bra första-gångs-vandring. 🙂

 1. Ja du har onekligen också många grejer du vill göra 🙂 Hur långt har du till ditt böjmål? Jag kommer INTE nå 100 i år. Tror jag. Jag började med knäböj förra året i april och började göra heldjupa (med rumpan ända ner till golvet) i slutet av sommaren, så då fick jag plocka av lite vikt men gör å andra sidan perfekta böjar 🙂 Kör du enligt nåt program? Jag kör enligt 5-3-1 (Wendlers) vilket jag verkligen kan rekommendera.

  • Jag har 25 kilo, vilket är låååångt men tror inte det är för långt. Behöver stärka överkroppen för det är den jag tappar. Benen är jag liksom stark i… 😉 Grymt ju. Jag kör också djupa knäböj, gynnar tyngdlyftningen mycket mer. Får kika på programmet, tack för tips!

 2. Lägg till forsränning och rappellering, två saker som sitter på min bucketlist, förhoppningsvis ngt jag hinner i sommar ?

 3. Jag ska först och främst föda barn i mars och se till att återhämta mig från det. Sen har jag satt som mål att göra klart hela Couch25K när jag kommit igång med löpningen igen.
  Annars skulle jag gärna vilja dansa jag också, fast inte pardans utan typ street eller balett.

 4. Vandra skulle vara härligt och Norge verkar vackert.

  Cykla till Frankrike skulle jag aldrig göra…bara bila varje år är en pärs ; ) däremot cykla mellan vingårdar i Frankrike (note to myself gärna i Champagne) vore amazing!

  Härliga mål du har Clara! Inspirerande.

 5. Oj så många roliga saker du kommit på. Cykel kan jag tänka mig. Jag brukade cykla mycket och har en kanonfin grön cykel som jag älskar. Jag är inne på samma spår som etienne ovan. Cykla i bubbellandskap. Gärna i Italien men alltså där snackar vi backar.

  Heja dig! Bra lista.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.