Ursäkta röran, jag bygger om!

personlig träning

HEJ!

Just nu är det massor som försöker fixas till här på bloggen. Jag försöker få den mer säljig, lite snyggare och lite allmänt mycket bättre. Det svåra är bara att jag inte vet exakt hur man gör, så jag håller på att testa mig fram för att se vilket ni gillar och vilket jag gillar, men ja, skam den som ger sig.

Här kan ni exempelvis se min nya sida för personlig träning. Den ser just nu inte alls bra ut, men samtidigt mycket bättre än min gamla, för den gillar jag inte jättemycket alltså.

Bland annat ska jag under julen bestämma mig för vilka färger som ska vara MINA färger. Just nu är det mest ett färgkaos och det känns jobbigt faktiskt. Jag vill ha en färgkombo som känns JAG och som andra kommer identifiera som Clara Färdiga Gå.

30 days fitness challenge

Samtidigt jobbar jag vidare med min webbkurs. Den kommer innebära 30 dagars utbildning med en hel del utmaningar och kluringar som mina kommande kunder ska göra för att inse att de är bäst i världen och att träning är vad som gör dem bäst. 😉

Den kommer lanseras den 27e december, så det är bara några dagar kvar. Under mellandagarna kommer den finnas till ett extra billigt pris, så om ni vill köpa den billigt skulle jag ha full koll på bloggen här så ni får den rabatterad! Sen kommer den höjas till ursprungspriset, för jag vill även tjäna lite pengar… 😉

Här är dagens avsnitt i julkalendern!

Det du kan göra nu, efter att ha gjort dagens övning alltså, är att anmäla dig till mina nyhetsbrev. Där för du all information först om det mesta, du får rabatter om träningspass jag ska köra och du får en hel del kärlek. Mailen kommer några gånger per termin och lovar att de är fulla av kärlek.


Och ja, det är mycket som kommer vara förvirrande här på bloggen det närmaste.

Måste få testa, måste få prova. Och ni får stå ut. Ni är bäst och vi håller ihop tillsammans. Kramar på er!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.