Torsdagslistan om mig själv

Godkväll kära läsare! Den här torsdagslistan tänkte jag skulle handla om mig själv och om min träningsfilosofi, så jag frågade vänner på facebook och twitter om vad de ville veta om mig helt enkelt. Det blev en härlig kompott av frågor som jag nu tänkte besvara… Har ni fler frågor om mig så kommentera dem gärna i kommentarsfältet så svarar jag där! 😀

Varför vill du jobba med träning?

För att det är det bästa som finns. Tänk er att få jobba med personer som vill utvecklas och må bättre. Tänk er att hjälpa folk att bli starkare, snabbare, spänstigaste eller vad de nu själva vill bli. Tänk att få hjälpa någon inse att träning är det bästa som finns. Tänk er att få betalt för det. 

Vad kan man träna om man vill prova på något nytt, eller om man inte vet vad man ska göra?

Prova på något helt nytt! Gå till ett gym om du aldrig gjort det, ut och spring om du aldrig gjort det, testa ett gruppträningspass om du aldrig varit på det, gå på prova-på dans, klättring, zumba eller något helt annat. Det finns mängder med olika nybörjarkurser inom det mesta, vilket jag verkligen gillar! Vill/vågar du inte gå själv så rekommenderar jag att dra med en vän som också borde börja träna…. 😉

bänkdips bodybox

Vad kan du rekommendera för enkel träning? 

Bland annat kan jag rekommendera mina lördagspass som jag har här på bloggen! Lätta och enkla, men effektiva pass som går snabbt att köra. Bra är att sätta en plan för när man ska träna och hur många gånger i veckan. Exempelvis tisdag förmiddag, torsdag kväll och lördag morgon. Tre pass/veckan, 30 minuter och så kör man de pass jag lagt under taggen ovan. Det behöver inte vara mer komplicerat än så. Bara att tuta och köra! 

Vilken är din favoritproteinbar/pulver?

Jag har inget favoritproteinpulver, eftersom jag knappt äter det, bara i krisfall när jag inte har lust att laga något eller när jag behöver ha med mig mellanmål. Proteinbars gillar jag däremot, det äter jag istället för vanligt godis (dock ganska dyrt i jämförelse med ex en mars-bar). Min absoluta favorit är gainomax mintchoklad (se det här och sponsra mig!!!!!), den är den godaste jag ätit någonsin.

Stina Evjan från goldandgrit.se/
Stina Evjan från goldandgrit.se/  — fotografen

Vad hade du gjort om du inte hade hade valt träningen, alltså läst tränarprogrammet eller velat jobba med träning?

Jag tror att jag hade börjat utbilda mig inom ledarskap och chefsområden, läst såna kurser och jobbat med att leda människor framåt. Vilket område vet jag inte, men har alltid varit lite småsugen på att jobba inom kyrkan, så kanske hade gått det spåret, eller så hade jag gått något helt annat. Jag gillar att jobba med människor, och bestämma över dem, så vilket jobb det än hade varit hade nog inte spelat någon roll, så länge jag känner att det utvecklar mig. Träningen är dock det bästa spåret att välja tycker jag. Den här torsdagslistan skrev jag för ett tag sen om tio jobb jag velat ha/skulle vilja jobba med, förutom träningen! 😉

När fick du intresset för träning? Hur började allt?

Den här frågan har jag svarat i ett helt (jättelångt) inlägg, min träningsfilosofi. Det inlägget får tala för sig själv, min historia är så känslosam (för mig) haha, så vågar inte skriva den igen.

TACK för alla frågor, fyll gärna på med frågor här i kommentarsfältet så ska jag svara på dem när jag har tid! Tack! Ha en grym träningshelg nu alla fina därute.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.