Tio anledningar till att träna idag

Veckans torsdaglista bjuder på tio anledningar för att träna idag! Saker som du kanske inte tänker på, eller så ligger du där på soffan just nu och försöker övertala dig själv till att inte träna, eftersom soffan är sådär skön…. 

Tio motiverande anledningar till att träna idag

  • Soffan är skön även efter löpturen. Nästan så den är ännu skönare. Soffan kommer stå kvar, samtidigt som din kropp kommer vara evigt tacksam för att du kom iväg idag.
  • Du kommer känna dig lyckligare. Lyckoruset ni vet. Just do it.
  • Du kommer komma närmare ditt träningsmål. Jämfört med alla som sitter kvar i soffan, de som bara pratar, ja, jämfört med dem så kommer du ett steg närmare ditt mål. You are the best. Go work out.

clara färdiga gå

  • Du kommer sova bättre ikväll. När du tränar så används de flesta av kroppens muskler, och efter det kommer du kunna slappna av lättare än vad du är van vid, eftersom kroppens muskler är trötta och vill återhämta sig. Har du sömnproblem? Ta en löptur senast någon timme innan du ska lägga dig, så hinner du använda kroppens energi, samtidigt som den hinner varva ner innan du ska sova. Göttigöttgött. 
  • Självkänslaboost deluxe. Tänk dig efter passet, när du kommer hem. Förstår du då hur grym du är som kom iväg? Du sprang din sträcka, du dansade igenom danspasset eller du lyfte de där kilona på gymmet. Vad du än gjorde så är du GRYM för att du kom iväg och för att du gjorde vad du gjorde.

träna med clara

  • Du äter nyttigare. Det gör åtminstone jag. Äter alltid lite bättre när jag tränar regelbundet, jämfört med när jag har en träningssvacka. Varför skulle jag vilja äta skitmat när jag tränar för att må bra…?
  • Du investerar i dig själv. Träning är en investering. Det är den bästa investeringen. Någonsin. Du lägger ner otroliga mängder pengar på din lägenhet eller din bil, din telefon kostar mängder, men dig själv? Vad lägger du på dig själv för att må på topp? Juste, gå ut och spring till utegymmet nu. 

roller derby mord sith

  • Ditt mentala fokus stärks. Det där med att koncentrera sig. Kroppen behöver en rejäl syreboost för att kunna koncentrera sig i pressade situationer, och vad ger inte en syreboost om inte en intensiv cykling på 30 minuter.
  • Det är större chans att du tränar imorgon också. Jag menar, om du tränar idag, men sen inte tränar imorgon eller i övermorgon, hur går det då? Det är väl bättre att träna idag och imorgon? Två dagar med en grym boost för kroppen?
  • Du sätter igång de här tio processernaOtroligt viktigt. Otroligt bra.

Så, upp och hoppa. Snöra på dig skorna, packa väskan och fyll på vattenflaskan. Vad väntar du på?

2 Comments

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.