Svar på frågestunden och andra saker i livet

Hej mina fina bloggvänner! Vad gör ni idag? Jag har redigerat en video (den ovan), jag har spelat in en podd, har varit på sektionsmöte och nu sitter jag och jobbar på Kafé Kulör.

I videon är svaren på frågorna från min lilla frågestund, och alltså… Det är verkligen roligt med youtube. Även om kvalitén inte blev på topp i det här klippet, så är jag ändå väldigt, väldigt nöjd.

calle aspegren

Calle Aspegren – tränaren i kommande avsnitt av Tränarpodden. Han är landslagstränare (bland annat) så håll i hatten, det kommer bli ett riktigt bra avsnitt. Ser fram emot att dela allt vi pratar om med er! 😀

kafe kulör

Kafé Kulör sitter jag just nu och jobbar på, ett kafé med massa god mat och möjligheter att sitta och jobba, vilket vi gör idag!

kafe kulör

Elin och Sanna

kafe kulör

Caroline, Kerstin och Klara

kafe kulör

Jag har planerat för två av veckans gruppträningar och ska jobba med lite allt möjligt nu, ringa lite samtal och maila olika saker.

Sen snart är det dags för gruppträning och efter det ska jag ha ett snabbkaffemöte och sen är det Ad Venta. Så himla mysig konsert i Nikolaikyrkan som jag gick på förra året, och såklart måste vi ha en favorit i repris! Seeeen blir det äntligen till gymmet. Ska nog köra lite skön bröstträning. Vad tränar ni idag?

2 Comments

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.