Staden jag älskar

Senast jag var i Stockholm var för två & ett halvt år sedan.

Och imorgon bitti åker jag dit igen.

Äntligen.

Beautiful Sweden - #photography #travel #inspiration:

Källa.

Efter studenten tänkte jag att jag skulle flytta upp till Stockholm, men fastnade i Oxford ett tag och nu bor jag (som ni nog vet) i Örebro.

Varför Stockholm? För att jag tycker det är typ världens finaste stad.

Jag har funderat på både London, Paris och andra större städer, men jag tror nog att Stockholm är min stad. Jag gillar farten där, jag gillar svenskarna, jag gillar strukturen, jag gillar livet, jag gillar det mesta. Allt kanske är att ta i, men mycket.

Sen så vet jag inte varför det har tagit så lång tid innan jag åkte dit igen. Det är som att jag glömt att det knappt tar två timmar att åka in dit, men ändå.

Vi får väl se, kanske hamnar jag där när jag är färdig med utbildningen, kanske dröjer det många år efter det, kanske flyttar jag till något helt annat ställe.

Stockholm, Stockholm, älskade vän. 

Nu är jag trött efter en lång dag med både skola och arbete, men ville verkligen berätta för er att jag både lever, mår bra och längtar tills morgondagen! Den kommer bli extra bra eftersom jag ska träffa en gammal fin vän som hälsar på vårt fina avlånga land. Det ska bli SÅ KUL! Jag hoppas ni alla har haft en bra start på den här nya veckan, och om ni inte haft det, så hoppas jag att den blir bättre ju längre veckan går! Kram på er!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.