Vissa pass är skitpass – och det är okej

clara

Idag var jag och skivstången inte vänner. Inte ens i närheten. Och Lakers förlorade precis också.

Nej, idag, mina vänner, idag gick inte träningen bra alls. Varför? Alldeles för trött och har haft en riktigt seg dag med bara läsande och skrivande efter gruppträningen i morse, så egentligen borde jag åkt och tränat tidigare idag, för då hade jag fortfarande lite energi i kroppen. Sen gick inte träningen bra heller för jag har hamnat efter så mycket i min teknik. Att ha uppehåll i träningen, ja, det är värdelöst. Uppenbarligen.

Jag kommer inte kunna vara på samma nivå som jag var för två månader sen, utan att ha tränat ordentlig tyngdlyftning under den tiden alls knappt. Det är liksom orimligt, eftersom det är en tekniksport och jag har inte kört lyftning tillräckligt länge.

Men det suger ändå. Det suger för jag vill vara där jag var, det suger för jag vill vara stark och det suger att inte vara åtminstone där jag var tidigare.

Aja. Skitpass är okej.

Jag får börja om. Jag får beräkna om. Jag får planera om.

Fick (halvt) order om att pausa lite i försöket att lyfta tungt. Istället ska jag köra teknikträning i varje pass, men inte mer än teknik, och sen kommer jag även ha två veckor med högreps i basövningarna. Eftersom jag aldrig typ kör högreps i något så tänker jag att det kan vara bra ändå. 😉 Kroppen kanske behöver den chocken!

Så idag började jag med att göra högreps i frontböj (stången fram) och ska fortsätta med basövningar fram till den 21 november. Då har det gått två veckor med teknik och högreps, och då ska jag prova maxning i OL. Vem vet, kanske sätter jag världsrekord? Kanske slår jag mina egna lyftrekord? Ikväll är jag inte peppad, ikväll är jag fortfarande arg och sur över mitt skitpass, men imorgon, då har jag nog laddat om.

Och så ska jag vara snällare mot mig själv. 

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.