September, september, älskade september

september

September är här! Idag är det den första september, som ni säkert inte har missat(?) och jag är riktigt taggad på den här månaden! Det kommer bli mycket idrottande, mycket hockey (!!) och sen några födelsedagsfiranden och lite annat roligt.

Vi är mitt uppe i introduktionsveckorna på Örebro Universitet! Det är tre veckor av massor med fester och andra roliga aktiviteter (ska snart iväg på såpaboll), som tar ALL min vakna tid. Det finns inte mycket tid över till något annat, så min träning är lite lidande just nu. Just nu tränar jag bara en gång i veckan, roller derby då. Det är väl fullt tillräckligt.

plugg

Tränarprogrammet kommer ta all tid som blir över från introduktionen, eller så kanske det är tvärtom. Vem vet? Det är i alla fall väldigt mycket plugg har jag insett, en rivstart så att säga. Det kommer bli svettigt, men det kommer också bli kul. Läs mer: Mitt sista år.

HOCKEYSÄSONGEN BÖRJAR IGEN

Det är dags att heja fram Sveriges bästa lag till guldet i år igen, det är dags nu, efter förra årets icke-vinst och guldet året innan det. Hade känts riktigt bra om vi hade tagit det igen. Jag ser verkligen fram emot att heja fram Växjö Lakers till vinsten, vi är med er hela vägen dit. Videoklippet ovan fick mig att rysa av lycka….

Fotboll för alla tjejer

Förutom hockey så ska vi på fotboll! Nu på fredag (imorgon) ska vi se KIF Örebro mot Rosengård, vilket ska bli så kul. Vi ska gå med fotboll för alla tjejer, ska bli så kul att träffa dem alla igen! 2 oktober ska vi se KIF – Linköping med, så roligt! Våra träningar med dem kommer börja snart också, deeeet kommer bli kul om något!

Sen är det ju massor med rollerderbylaget. Ni vet… träningar, träningar och träningar. Tre gånger i veckan. Plus varannan söndag. Alltså. Det kommer vara så mycket roller derby så jag kommer inte veta något annat. Det finns ju prioriteringar i livet och sen finns det prioriteringar. Det är ändå mina finaste vänner. Min familj. 

träna ute med clara färdiga gå

Gruppträning på söndagar

Snart börjar vi igen! Du har väl inte missat att anmäla dig? 25e september kl 18 drar vi igång i stadsparken, det ska verkligen bli så roligt! HÄR hittar du all information om hur du anmäler dig och hur det fungerar. Äntligen. Snart börjar jag med massage några timmar varje vecka också, men det kommer mer information längre fram. 

Förutom det så blir det väl x antal tyngdlyftningsträningar så fort introduktionen är slut…. Nu har jag säkert missat hälften av vad som händer i september…. MEN var icke ledsna! Ni får ju läsa allt här på bloggen ändå! 😉 Hoppas att ni alla får en riktigt bra månad med extra mycket träning och god nyttig mat. Vad ska ni göra i september?

4 Comments

  1. jag brukar inte vara den som säger såhär men herregud vad du hade mycket på agendan!:) verkar dock bara roligt så ös på! Njut av studietiden:)
    September blir löpning, kom igång med alla gruppträningspass och med gymmande!

  2. Hurra för september! Serockså fram emot den här månaden.
    Jag jobbar vidare med företaget, övar mig på de tester vi ska göra i forskningsprojektet jag blivit assistent i och ha lite semester faktiskt 🙂 Karln min jobbade ju hela sommaren så vi hade ingen semester tillsammans då. Men nu är högsäsongen över så vi ska passa på att vara lite extra lediga också och träffa fina vänner och familj nu.

    Tack för dina tips på tillägg i blogginlägget föresten. Jag la till det där med motionen utomhus och att syresätta hjärnan på en gång 🙂

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.