I say frågestund, you say YEAH!

Frågestund med clara

What do you want to know?

Vad vill ni veta om mig? Vad jag drömmer om på nätterna? Vad jag äter till frukost? Hur mitt perfekta träningspass ser ut? Vad jag har för mobilspel? Vilken podcast som är min favorit? Hur ser du på framtiden? Kommer du verkligen klara av GMU? När ska du ta miniskills? Har du ens andra kläder än träningskläder? Vill du satsa på tyngdlyftningen?

Inga frågor är dumma frågor brukar de väl säga?

Dela gärna med er av vad ni tycker om bloggen! Vad ni vill se mer av och vad ni tycker är tråkigt? Och tycker ni att jag ska börja med vloggar? Eller bara mer youtube generellt? Eller inte alls?

8 Comments

  1. När du var yngre höll du på med någon sport/träning då? Vilken träningsform är roligast just nu? Är det någon träningsform du är nyfiken på? Varför tyngdlyftning och inte styrkelyft? När du har studerat klart på GIH tror du att du kommer bo kvar i Örebro, om inte var tror du att du kommer flytta? 🙂

  2. Svar: Tack så mycket! Det är ju absolut inget fel i att ”bara” skänka till dem, snarare tvärtom. Men När du väl är ute efter något rekommenderar jag ju helt klart att kika i second hand butiker 😀

  3. Vad är det bästa sättet att träna på om en vill gå ner i vikt? Och liksom, vad tycker du bäst om att träna? Någon sa att man inte måste köra bara löpning för att gå ner i vikt hehe, stämmer det?

  4. Jag skulle gärna se dig mer på Youtube och Facebook/Insta live : )

    Om du fick drömma, vart ser du dig och ditt företag om 5 år?

    Malin Hammar-Blomwall – Your Lifestyle Coach

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.