Pluggonsdag eller om att vara helt slut i huvudet

Fotboll för alla tjejer

Jag är helt mosig. Mer information går inte in. Jag är slut. Färdig. It’s over. Imorgon är tentan. Hur det går får jag veta om tre veckor, men känslan inför imorgon är oklar. Jag vet inte om jag kan det eller inte, vi får väl se. Det är inte någon större grej om jag skulle missa den, men det är ju skönt att slippa göra omtenta.

Största problemet tror jag är att jag komplicerar allt i huvudet och övertänker varenda fråga. Jag gör allt mycket mer komplicerat än vad det kanske egentligen är. Överanalyserar alla svar och alla ord och tänker och tänker och tänker. Förhoppningsvis somnar jag direkt ikväll så en får vara utvilad! Efter tentan kommer jag köra ett hårt och avslappnande träningspass OCH träffa en underbar kund, vilket kommer vara riktigt skönt. Sen ska jag hänga med en av mina favoriter, vad vi nu ska hitta på!

Fotboll för alla tjejer – det går framåt och tjejerna utvecklas. De börjar lära sig mer och mer fotbollssvenska och de börjar framförallt lära sig mer om hur spelet går till och de tänker inför passningar, spelar mer strategiskt och avslappnat, vilket är så roligt att se! De tar för sig och tar tid att ta emot en passning och låter bollen jobba istället för att springa och jaga den.

De där tjejerna är mina favoriter. De skrattar och är så underbart mysiga att umgås med, verkligen ett toppengäng! Att dra igång fotboll för alla tjejer kan ju ha varit min bästa idé jag fått, även om jag inte själv var den första som gjorde ett sånt integreringsprojekt, men jag gjorde det. Jag tycker alla borde göra såna här saker, bara umgås med andra som en inte känner från början, utan att förvänta sig något av dem. Bara hänga, skratta och svettas tillsammans. Underbar grej.

Nu ska jag titta lite på tentafrågorna en sista gång innan det är dags för mina andra favorittjejer, Nerike Knockouts. Ikväll tränar jag den avancerade gruppen, de som har klarat minimum skills. Klickar ni på länken där så hittar ni två snygga bilder från helgen som var, från vårt bout mot Karlstad.

inte somna, inte somna, inte somna, inte somna, inte somna

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.