Paulina Gunnardo

Psykologin handlar om dig. Varje tanke, varje känsla, varje handling är psykologi. Du kommunicerar, påverkar och påverkas av andra. Varje dag. Att bli bättre på att förstå sig själv och att förstå andra är en investering som ger dig något i mötet med dig själv och med andra varje dag, resten av livet.

 BBCON 16
På bilden: Jag, Clara och Paulina.
Idag tänkte jag tipsa om Paulinas blogg, hon längst till höger på bilden. Hon, jag och Clara träffades på BBCON i våras, ett grymt kul event av Better Bloggers, längtar såklart tills nästa gång, och vi tre satt och pratade väldigt mycket om otroligt intressanta ämnen den dagen.
Därför tycker jag att ni idag ska gå in på hennes blogg och ge henne massor med kärlek. Där står det massor om Paulinas liv, vad hon tänker på och sen så förklarar hon allt hon tänker på genom psykologin. Jag som gillar (och läser massor om) idrottspsykologi, gillar att få en förklaring och förståelse för helheten i psykologin, inte bara gällande idrotten (även om den är mest intressant, men det är en annan femma). 
Att använda sig själv som ett sätt att förklara vad som händer i tanken när vi utsätts för olika fenomen, ja, det gillar jag. Läs här om att våga göra något som en egentligen har prestationsångest för som hon skrev för ett tag sen.
Det ska bli kul att få lära känna henne ännu mer, ju mer hon skriver på sin blogg! Och självklart träffa henne på nästa BBCON! 😉

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.