Ont i axeln eller om att vilja följa Arns fotspår

Visingsö clara

Här sitter jag och är lite ledsen. Vet ni varför? Jag har ont i min axel och jag får inte träna för jag har en jävla hosta. Det skulle jag kunna gnälla hur mycket som helst om men istället delar jag med mig av bilder från i somras när vi var på Visingsö och cyklade runt.

wp-1474571194721.jpg

Känner ni till serien om Arn? Den svenska bokserien/filmserien som Jan Guillou skrivit? Den har iaf min familj nördat ett väldigt bra tag, och i somras tog vi tag i saken och besökte ännu ett par ställen i storyn. Hittills har vi vart på Gudhem och Varnhem och allt runt där, Skara Domkyrka är de också i.

Nu har vi bockat av Visingsö och det slott kungen bodde i då. Eller kungarna. Enligt boken dog ju alla hela tiden känns det som. Obs: det var ett tag sen jag läste böckerna, så minns inte exakt.

visingsö clara

Vi försökte bada också, men vet ni vad? Det var SÅ SJUKT KALLT i Vättern. Otroligt orimligt iskallt. Mitt i sommaren. 26e juni. Då borde det väl vara varmt? 😉

Visingsö

Här är ruinerna av det slott/borg som låg här en gång. Nedanför här är den lilla gräsplätt som enligt boken Kung Knut ska ha dödat Kung Sverker. Ganska häftigt att ha varit där ändå.

Nu är det bara det heliga landet som vi har kvar att besöka egentligen. Jerusalem vore väldigt häftigt att besöka för många andra anledningar, inte bara för Arns skull. Typ som platsen där ”slaget om grisarnas berg” utspelar sig.

Har ni sett Arn-filmerna eller läst Arn-böckerna?

Förutom att vilja cykla runt världen, eller egentligen bara träna nu då, så  är det mycket annat som händer. För en gångs skull har vi en del på tränarprogrammet att göra, samtidigt som jag fixar en webkurs (lansering 10 oktober), samtidigt som jag fixar för att GIH ska fylla 50 år, för att vi ska ha en bootcamphelg i Örebro och så är det seriespel två veckor senare. Bloggen kommer lite vid sidan om, hoppas ni inte är alltför ledsna för det! Jag har hört att jag ska ha ledigt ibland också och att jag ska ta hand om mig själv, så det är det jag gör ikväll. Bara vilar med hockey först, sen en serie och stickar något som skulle bli en filt men jag vet inte riktigt längre vad det blir. 😉

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.