Oktober – bästa träningsmånaden

örebro

Idag är en strålande dag. Solen är helt fantastisk, perfekt start på en bra månad. Oktober brukar bli bra, även om det ofta regnar, är kallt och allmänt köttigt för skola och jobb och sådär. Men jag gillar oktober. Idag är det strålande sol, och idag drog jag ut i löparspåret. Jag. Sprang. Ja, det är lite konstigt, I know. 

Jag har ju tjatat och tjatat och tjatat om Försvarsmakten här på bloggen, och jag har ju tänkt göra GMU om ett tag…. Så idag har jag börjat första träningspasset inför GMU. GMU är en grundläggande militärutbildning, och vad det verkar som så skulle jag egentligen inte behöva träna specifikt för det där, eftersom jag har en allmänt bra styrka och kondition i kroppen, eftersom jag tränar regelbundet, MEN det är något i mig som kommer vilja vara bra när jag kommer dit. Jag vill liksom inte vara sist, utan jag vill vara bra. Bäst är inte ett måste, men medel, där vill jag ligga.

Och för att ligga på medel så måste jag jobba med något som jag vet är viktigt, och det är min löpning. Det är nog där jag skulle fallera och det är därför jag idag tog mig ut i spåret för fyra kilometers löpning. Hur det gick, ja, det får ni se i ett kommande youtubeklipp. 😉 Kan dock meddela redan nu att försvarsmaktens app FMTK är väldigt jobbig och vill inte samarbeta… Så kommer uppdatera mitt upplägg. 

clara

Obs: Jag är alltså inte sponsrad av Försvarsmakten på något sätt. Så även om det i framtiden kommer handla en del om det här så är jag icke så cool… 😉 Utan det som hamnar på youtube är för min egen skull! Nu ska jag gå och träna lite lyftning också, so long! 

6 Comments

  1. Coolt med militärutbildning!
    Låter bra att oktober är bästa träningsmånaden! Håller själv på att återhämta mig från utmattning men längtar mycket efter att träna så tänker att okt kan vara månaden då jag kommer igång på riktigt igen☺️🍁✊️

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.