OfficeOnsdag – om att träna vid ett ståbord hos Drivhuset

drivhuset

Såhär kan det se ut när man är drivhus-ambassadör. Åtminstone när man ber sina coacher att fotografera för kommande fotosession! 😉

Dagens OfficeOnsdag är alltså fotad på Drivhusets kontor, de sitter i Creative House i Örebro, där det sitter en hel del andra företag. Riktigt bra företagslandskap helt enkelt. Dit kommer jag ibland på vägledningar eller på bara en svängom. Ibland är det frukostar och ibland sitter jag med Guerilla Office.

Drivhuset är en sån där organisation som hjälper folk med att driva företag. Himla bra är de, och väldigt jobbiga på personlig utveckling. De (speciellt Josephine) vet vart de ska trycka för att jag ska våga ta ett steg längre. Superbra. Okej, dags för dagens övningar:

benböj

Benböj

En bra övning generellt, men extra bra att göra vid ett ståskrivbord, eller hur. Sträck på dig, ta en paus och höj bordet inför ditt miniträningspass. Gör 10 benböj. Det räcker.

Tåhävningar

Tåhävningar

Därefter är det dags att göra tåhävningar. Bra övning för att sträcka på benen! Benen är en allmän sån del som gillar att röra på sig, så lyssna på det och gör 10 tåhävningar.

axellyft

Axellyft

Förutom att röra på benen är det bra att ta hand om överkroppen. För även om du har ett bra ståbord så kanske du inte alltid står optimalt för din kropp…. och hands upp alla som blir stela i axlarna! 😉 Tio axellyft och sen är du good to go.

drivhuset

Stort tack till Drivhuset!

De jobbar ju med att jag ska bli bättre i mitt företagande, så då får jag jobba så de blir starkare i sitt hjälpande, eller hur? 😉 De här övningarna är guld att göra två gånger om dagen, och tillsammans med alla andra övningar under taggen officeonsdag så kommer du få ett mycket starkare arbete. Kan ju inte bli bättre!

Träna mer: Officeonsdag hemifrån!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.