November, november, älskade november

november

Oktober var en pang-på-månad. Oj, vad det har hänt saker, hela tiden. November kommer bli likadant, antar att det är så när en driver företag och gör massor med andra saker samtidigt.

Jimmy Högberg

Sammanfattning av Oktober:

Förutom detta så har det hänt SÅ mycket mer, speciellt företagsmässigt. Men ni vet, det där delar jag med mig av sen.

örebro roller derby

Roller Derby November

November 2016 blir en spännande månad för oss i Örebro Roller Derby. Det är MYCKET vi ska hinna med, både ha ett bootcamp och ha en turneringshelg! Bootcampet är redan nu i helgen och där ska jag föreläsa om skadeförebyggande träning. Tänkt att göra som Jimmy Högberg och börja kalla det för roller derby fys (han kallar det för fotbollsfys).

Turneringshelgen är 19-20 november, och ja, den håller vi på att förbereda spelarna inför. Mer information kommer jag dela sen, såklart… 😉

Förutom detta så ska vi spela in massor med avsnitt till årets derbyträningsjulkalender! Förra årets hittar ni här till vänster, och ja, i år vill vi göra en till! Så himla kul grej!

november

Företagsnovember

Här kommer det vara att testa en ny strategi tillsammans med ett Örebroföretag! Jag tror på idén men vi får se, ni som kunder måste ju också gilla den. 😉 Mer information kommer såklart.

Förutom det så kommer jag vara med på Drivhusets Lysande Pitchar i Höstmörkret. Det blir en kväll på Creative House med massor med drivhusentreprenörer som pitchar om sina affärsidéer.

Sen har jag tänkt ta det lite lugnare på företagsfronten och bara vänta in januari. Ni vet, träningsboomen som kommer då, med alla nyårslöften. Då, mina vänner, då ska jag synas. Starta träningsgrupper för alla möjliga åldrar och kanske eventuellt anställa en liten stackare som håller träningspass åt mig.

PLUS såklart: jag ska intervjua några tränare till #tränarpodden. Gå in i din podcastapp och prenumerera nu så du inte missar några avsnitt.

november

Förutom detta ska jag hinna med skolan, hinna med träning och försöka hinna med en tvådagarsresa till Stockholm för att nätverka och hälsa på vänner och göra massor med saker! Intervjua tränare kanske. Och ni vet, träffa vänner, äta mat och sova. Utan sömn, mat och vänner skulle jag inte orka något av det som står på listan här ovan. 

Vad ska ni göra i november?

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.