Militärtema på GIH

militär

I lördags var det militärtema på festen jag var på (introduktionsveckor på universitetet) och ja, ni som följt mig senaste veckorna förstår säkert att jag var otroligt taggad över det temat! Jag har ju funderat väldigt mycket senaste tiden på min framtid och att ha en framtid i försvarsmakten… Om det blir så får vi se, men det kommer nog bli ett tag åtminstone, vill göra GMU (grundläggande militärutbildning) och sen får vi se.

militär

De här bilderna tog jag precis nyss, för kan ha hänt att jag satte på mig brallorna i morse, bara för att de var otroligt sköna att ha på sig… De är typ som världens skönaste slappbyxor. Inte mjuka som mjukisbyxor, utan mer sköna arbetsbyxor, om ni hänger med?

Festen var väldigt lyckad i övrigt måste jag säga, och att omge mig av ”militärer” var väldigt kul! Tänk sen när det är militärtema i på riktigt i mitt liv…. När det är GMU-dags.

Tänk om jag inte kommer in på GMU förresten. Tänk om jag inte skulle klara alla prövningar innan, om jag har något som de bara ”nej, du platsar inte hos oss”. Jag har tänkt att söka om ett och ett halvt år, och jag är redan nervös för det… 

militärtema

Mycket bra brallor, en kan ju göra vilka rörelser som helst i dem! 😉 Jag kanske skulle behålla byxorna och ha militärtema hemma varje dag? Lånade byxorna av en som gjort GMU för några år sen och han är väldigt taggad på att jag vill göra GMU…

Nu ska jag läsa några artiklar om antropometri, alltså att mäta fettprocent med olika verktyg. Vi ska examineras i det på onsdag, och då kunna diskutera fördelar och nackdelar med de vanligaste verktygen. Bland annat har vi använt två-punkts-BIA och fyra-punkts-BIA och sen en calipermätare. Det finns det mycket att prata om, men förklarar efter vår examination. 

Har ni varit på fest med militärtema någon gång? 

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.