Lördagspasset med en hantel

Äntligen lördag! Det är dags för lördagspasset igen! Som vi alla har längtat! 😉 Varje vecka delar jag med mig av ett pass i GIF-form, så ta fram din tyngsta hantel (jag hade bara en på 2.5 kg??) och kör igång med dagens pass!

UPPLÄGGSFÖRSLAG:

AMRAP: Gör varje övning tio gånger så många gånger du hinner under en låt, exempelvis härifrån. Efter en låt tar du tre minuters vila, sen upprepar du med en ny låt, och hela fyra låtar ska du göra. Bara sätta igång direkt!

300-passet: Totalt antal repetitioner: 300 stycken. Gör så snabbt du kan, eller bara gör det. Dela upp i fem, tio eller femton repetitioner, eller hur du vill göra. En övning i taget eller alla övningar på en gång. Det blir 75 reps per övning!

bröstpress

Bröstpressar

hantelvrid

Hantelvrid

sidolyft

Sidolyft

axellyft

Axellyft

Kom igen, kämpa på, hej och hå. Nu ska jag snart ut på pokémonjakt, igen, och så ska jag väl ta en tur förbi gymmet och kanske den nya lägenheten också. Det här är nog sista lördagspasset som körs på den här balkongen. Lite sorligt, men väldigt skönt att flytta till en finare lägenhet. Jag hoppas ni alla får en riktigt bra lördag!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.