Det var en riktigt god jul

Julafton

  1. Julkalendern

Först började vi med julkalender och frukost, och sen till kyrkan för julspel. Måste bara säga att den där julkalendern har varit riktigt bra. Alltså verkligen. Kan vara en av de bästa, på samma plats som Dieselråttor&Sjömansmöss, och Caspar i Nudådalen. De är nog mina all time favoriter. Och denna kommer nog in på den listan.

Julafton

2. Julspel i Tjureda Kyrkis

Punkt nummer två innebar Julevangeliet. Ett riktigt roligt julspel som ni fick se om ni följer mig på instagram och instastories. Nu är det dock sen länge borta, men ja, julspelet gav många skratt, så det var kul.

Julafton Julafton

3. Bilen till Kalmar

Det var himla soligt när vi skulle köra, brukar inte ha solglasögon annars på vintern. 😉

Julafton Julafton

4. Allmänt gos med alla kusiner och julmatsätande

Träffade fem av mina sjuttiofemtusen kusiner. Ärligt talat vet jag inte hur många de är längre. Men de är fina och underbara.

Här ser ni farmor med den yngsta. Så himla fin och underbar liten tjej. En av hennes storsyskon var allmänt gosig och blev bästis med mig och satt en hel stund i mitt knä, tills hon fick för mycket spring i benen. Tvååringar alltså.

Är lite besviken på mig själv över att jag inte tog bild på julmaten. Inte en enda bild…. Skärpning till nyår.

Julafton

5. Paketlek

Vi hade en rolig variant i år: för varje sexa fick man ta ett paket, först från högen och sen när de var slut fick man ta av någon annan. Fick man däremot en etta så var man tvungen att ge ett paket. Och eftersom vi körde med två tärningar så blev det en himla fart på paketen.

Min skörd blev en låda juleskum, som jag delade med de andra såklart, och en mugg som det stod god jul på som jag glömde, och en låda choklad som jag inte glömde…. 😉

Julafton Julafton

6. Kalle Anka och paketöppning.

Det är något speciellt med Kalle, eller hur? Världens bästa grej.

Paketen i vår familj hade vi dock lämnat hemma, utan det var mina småkusiner som fick sina paket.

Julafton

7. Pelles morgonrock och Sims 4 Stadsliv

Tror de här två är mina favoritjulklappar från i år. Sims 4 för att det är sims 4.

Pelles morgonrock är för att jag fick en morgonrock och den ser typ ut som en morgonrock Pelle hade i musikhjälpen. Så min morgonrock heter numera Pelle. 

Julafton clara

Summa: Bra julafton.

Hur var det för er? Vad har ni gjort i jul? Har ni fått vad ni önskat er? Har ni fått kärlek? Firar ni ens jul? Berätta! Jag är nyfiken 😀 Länka gärna i kommentarerna om ni har skrivit om julen så jag kan få läsa!

2 Comments

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.