InoS MeetUp Örebro

Influencers of sweden

Igår var det äntligen den stora dagen! Dagen jag längtat efter och dagen jag hoppats på skulle hända för länge sen! I bloggvärlden är det meetups och träffar OFTA i Stockholm, Malmö och Göteborg, men i Örebro så är det inget. Nada. Så, för att ändra på det så tog jag helt enkelt tag i saken och fixade en första kväll för alla oss i InoS-nätverket och fixade en kväll för oss hos Drivhuset och Creative House.

På bilden ovan ser ni världens bästa Camilla som berättar om vad Drivhuset kan hjälpa oss bloggare med. Typ som vägledning, gå på events och fixa ekonomiska saker! Superstort tack till er att vi fick vara hos er!

Influencers of sweden Influencers of sweden

Finfint fika fick vi av fiket Kafé Kulör på Järntorget! Får ta mig dit någon dag, underbart gott fika helt enkelt. Tack!

Sen vill jag också ägna ett stort tack till Sanna Rosell, som ni ser på bilden ovan där hon tar bild på fikat! 😉 Hon har hjälpt mig så mycket i allt fixande med kvällen och det var hon som fixade dit Kafé Kulör och sådär! Super!

Influencers of sweden

Bild på bild på bild! 🙂 Rodes blogg måste ni kolla in!

Inser nu i efterhand att en bättre kamera faktiskt vore bra att ha. Min telefon är bra på att ta bilder när det är ljust, men här hade vi mysig mörk stämning och det var sådär lätt att ta snygga bilder. Jaja, det kommer när jag orkar. 😉 En gång i tiden hade jag ju en systemkamera och den var grym, men den var jobbig att ta med sig. Telefonen har jag ju alltid med mig. Skulle ju visserligen kunna gå att ta bilder med blixt också. Aja, nu blev det såhär! 😉

Läs mer: Erika har bloggat om kvällen!

Influencers of swedeninfluencers of sweden

Vi fick även paket från Victorias provkök! Superstort tack!

Våga ta betalt

Det kan nog vara den rubriken vi kan sätta på kvällen. Att våga ta betalt som bloggare. Att våga stå upp för sig själv och vad en faktiskt gör i sina sociala medier, på sin blogg och så vidare, och att våga ta betalt efter det.

Det är en helt ny bransch och det är jättesvårt att veta exakt hela tiden, men det är också där Influencers of Sweden kommer in. Med den kunskapen hela det nätverket sitter på och det stödet vi ger varandra, ja, då är det lättare att ta betalt. Faktiskt.

influencers of sweden

Så stort tack till alla er som kom igår! Världens mysigaste kväll! Tack Linda för att du skapat Influencers of Sweden, vår branschorganisation, och att vi får vara en del av det.

Igår hade vi första träffen för Influencers of Sweden Örebro.

Nu ska den här sjuklingen sova en stund och kolla på någon bra barnfilm, det bästa en kan göra när en har blivit sjuk. Tydligen blir jag sjuk när jag slutar stressa över saker, för har just nu närmaste tiden inget att stressa över, så då passar kroppen på att bli sjuk. Dock ganska skönt, för blir inte ens stressad över att vara sjuk. Bara segt med feber. 😉

11 Comments

 1. Åh så kul och bra fixat av dig Clara!

  Jag ser fram emot att gå på en i Stockholm när det blir en ”Influencers of Sweden träff”.

  Nu blir jag definitivt sugen på att börja blogga på min ”privata blogg” igen. Frågan är bara om jag ska göra det under mitt namn eller under en portal.

  Jag blev faktiskt så sugen att jag nog måste börja kolla på det ikväll ; )

  Malin Hammar-Blomwall – Your Lifestyle Coach

 2. Önskar jag bodde lite närmare Örebro en måndagskväll som igår! Ni verkar ha haft det riktigt på topp!

 3. Åh, det ser verkligen ut som att ni hade en toppenkväll! Och Kafé Kulör är verkligen supertrevligt! Det är mitt absoluta favoritfik i Örebro, bland annat eftersom de har ett så stort utbud för alla oss allergiker.

  Får man lov att fråga om ni planerar för någon fler träff under detta år? 🙂

  • Det var det verkligen! Vi planerar flera saker hela tiden känns det som! 😀 Har du facebook och är med i Influencers of Sweden (gamla better bloggers) så har vi en facebookgrupp: influencers of sweden Örebloggers. Sök och gå med 😀 Vore kul att träffa dig!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.