Imorgon är det en stor dag

packaväskan

Äntligen (och tyvärr) är det snart lördagen den 23 april, en dag jag längtat efter länge. Varför? Nerike Knockouts ska spela sista seriespelsmatchen i division ett, så imorgon drar vi till Västerås och ja, jag är nervös. Jag är nervös för att något (eller någon) ska glömmas hemma, jag är nervös för att något ska hända, någon ska skada sig, något ska gå sönder eller något helt annat.

Samtidigt är jag SÅ HIMLA TAGGAD! Jag har längtat efter den här dagen i evigheter och äntligen är det dags! Det ska bli så roligt att visa de andra lagen hur mycket vi kämpat och svettats i hallen på universitetet, och det ska bli så kul att för en gångs skull träffa alla lag vi har spelat mot under det här året.

Saker jag packat ner i väskan, förutom allt vad en person behöver en helg borta är kursboken (för att om jag inte tar med den så skulle jag säkert få tid för plugg...), gummiband för eventuella miniskador och foamrollern för sega, trötta lårmuskler.  Sen ser ni lite av all mat jag har med, mer finns i kylskåpet…. 😉

Vi kommer åka redan kl sju, vilket betyder noll sovmorgon för den här bruden, så jag ska kolla på ett avsnitt av gympaläraren med Kalle Wahlström, och sen ska jag sova gott. Bättre än såhär blir inte ett blogginlägg på en fredagskväll. Jag hoppas vi syns i Västerås imorgon!

2 Comments

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.