Hur går det för er med träningen?

 

Här är en av många träningsövningar som finns på min youtubekanal. Eller ja, egentligen finns där hela träningspass, det är bara att välja och vraka. Just den här är från min derbyträningsjulkalender! Följer ni den?

Jag håller på med att planera en hel del som ska komma på bloggen i framtiden. Saker som ska få den att växa och som ska få er att bli mer träningsmotiverade. Mer vetenskapliga saker från utbildningen och mer träning och sånt generellt.

Jag vill ju göra så mycket, det finns så himla mycket att välja på, så vad ska jag välja på… egentligen?

Ingenting tror jag. Jag väljer allt. 

Jag tror inte det finns ett rätt och ett fel. Jag tror att jag ska göra allt som faller mig in. Och jag vill ju att min blogg ska vara lite som en kunskapsbank, så då får jag helt enkelt göra den till en sådan.

Vad vill ni veta mer om i träningsämnet? Hälsoämnet? Mer kost? Mer träning? Mer planering? Ju mer ni hjälper mig med ämnen, desto mer blir det som ni vill ha det… 😉

Jag funderar på att skapa en slags certifiering eller något slags intyg – på att jag är en tränande person. Vad det kommer innebära, ja, det vet jag inte än. Men jag lovar att ni kommer få reda på det i sinom tid. Och jag är 99% säker på att alla ni som läser kommer gilla det hela.

Förutom det vill jag dela mer rollerderbyspecifika saker. Jag har ju mina lördagsinlägg med roller derby, men vill ha mera. Flera. Mycket mera.

Och mer träning generellt. 

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.