FYSS och FAR och accelerometer

En blinkande accelerometer

Hej på er! Idag (tisdag) har vi fått accelerometrar som ska under åtta dagar mäta vår fysiska aktivitet! Vi kommer arbeta två och två för att se och kunna jämföra våra resultat och se vad vi håller på med om dagarna (egentligen). Det är lätt att säga att en tränar dagligen och rör på sig mycket, men det är det där stillasittandet emellan som vi vill komma åt med det här vi ska göra nu!

FYSS och FAR

Det kommer bli roligt, och svettigt, eftersom en (självklart) vill vinna över alla de andra i klassen… 😉

Efter vår lilla föreläsning och klassträff så satte jag mig och började förbereda mig inför nästa veckas seminarie, vi ska redovisa vad diabetes typ 1 och typ 2 har för påverkan på kroppen och vad som händer när en diabetiker tränar. I böckerna ovan stod det en hel del av det som de andra i min grupp skulle redovisa om, men på mina punkter fanns där ingen information i böckera… Tur att det finns mycket forskning och annat kul att läsa på nätet…. 😉

Allt vi lär oss nu är verkligen otroligt viktigt, och väldigt intressant att lära sig. Vill säga att det är kul, men missförstå mig rätt, själva sjukdomen är inte kul, men att en kan förhindra eller underlätta med träning, DET är kul! Finns det något roligare än att lära sig mer, speciellt om träning och om hur en kan få andra att må bättre? 

Motiverande samtal

På tal om kunskap och att det är kul att lära sig… Fick hem den här boken! Motiverande samtal från SISU! Ska verkligen bli kul att lära sig mer om MI och hur det fungerar, det är en del av ett viktigt arbete som tränare tycker jag!

Kunskap ♥

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.