Frukost

Breakie

Frukost är nog det bästa på hela dagen, eller hur? Förutom alla de andra gånger man äter. Just nu har jag kommit in i en yoghurtperiod, med Pauluns granola kakao och hallon. Hur gott??? Frukost brukar sägas som dagens viktigaste måltid, och det kan jag verkligen hålla med om! Ju bättre frukost jag äter, desto längre håller jag mig mätt den dagen. Jämför bara när du äter äggmackor till frukost eller om du äter rostade mackor med nutella… (nutellamackorna blir jag bara mer hungrig av när jag äter dem)

Idag ska jag och Robin sitta och skriva i några timmar på vår uppgift, där vi skulle hitta på en företagsidé och skriva en affärsplan för det, vilket är sjukt kul! Tänk om vi faktiskt skulle dra igång den idén, att bygga upp en idrottsanläggning i Örebro med AirDomes så föreningarna här har fyra till hallar att bråka om! Jag tror verkligen det hade gynnat föreningslivet i Örebro och hade det vart ett bra golv så hade vi kunnat träna där med laget! Weei! 😉 Man kanske ska smygskicka den till kommunen efter vi är klara så kanske man blir anställd av dem att bygga det.

Annars idag ska jag träna, skriva ett träningsschema, träffa en eventuell kund och gå på ett lagmöte om vår turnering i februari som vi ska hålla i! Så roligt! Då måste ni komma allesammans! Lova mig det!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.