Ett år och en dag

Idag fyller alltså min blogg år! Ett år och en dag! 😉 Missade att den fyllde år igår, så firar idag istället! Vilken otrolig resa det har varit, har lärt mig massor och utvecklat mitt skrivande och strategier bakom bloggen en hel del! Är väldigt nöjd än så länge.

Jag har ju bloggat länge, sen jag gick i högstadiet, fram och tillbaka, och nu i efterhand är jag väldigt glad att ingen av de bloggarna finns kvar eller går att spåra till mig hehe. Det som finns kvar från den tiden är bara massor med fjortisbilder på min hårddisk och ja, annat.

Istället har jag nu byggt en grund på ett år för min framtid. Jag har skrivit massor om träning, om självkänsla, om ledarskap och ja, det kommer komma så mycket mer. Vad som har hänt under året? Här kommer det:

Blogger boot camp

En otroligt kul dag i Stockholm med massor med träning, massor med glädje och bara power! Läs mer här!

Mitt absolut mest lästa inlägg

Mitt mest lästa inlägg är ett ganska kul inlägg, ganska oseriöst, men(!!) med bra råd, råd som folk har sagt att det faktiskt hjälper, tro det eller ej! 10 saker att göra istället för att äta när man är uttråkad. Oftast handlar det mest om att hitta andra saker att göra än att fundera på mat… 😉

bbcon16

BBCON 16

Ett annat bloggevent jag var på var Better Bloggers BBCON som LaLinda anordnade i slutet av maj! En lärorik dag för min egna utveckling och för att möta alla andra i branschen…. Vill du veta mer? Läs här!

Åttaveckorsutmaningen

I våras hade jag en träningsutmaning på youtube! Jag hade två stycken som tränade för att bli sitt starkaste jag under de här åtta veckorna – och sen ställdes de mot varandra i en tuff final! Resultatet ser ni här ovan! Otroligt roliga åtta veckor, vill ni se allt, kolla här!

Folksam Ledarcamp 2016

Folksam Ledarcamp 2016

I våras var jag på en hel del utbildningar som SISU och ÖLIF anordnade, bland annat en helgutbildning om ledarskap för unga, som var riktigt, riktigt bra. Får ni möjlighet att åka på en sån utbildningshelg (om du är mellan 18-25 i bland annat Örebro Län) så gör det!

Förutom det anordnades det även tre kvällar med tre teman för ledare i stan. Vi pratade om härskartekniker, om att träna hela livet och om varför Zlatan ville ge en cykel till en likvärdig spelare.

upphopp

Lördagspasset

Behöver du ett snabbt träningspass när du absolut inte har tid att träna! No need to look no more – här är vad du behöver. Mina lördagspass går snabbt att genomföra och du behöver oftast inte något redskap, men det beror på vilket pass du kör! Bara att byta om till träningskläder nu och köra på!

Clara

Vilket år!

Det har hänt massor och det ska hända massor mer. Tack för att ni har hängt med under det här året, hoppas ni vill fortsätta att hänga med! 😉 Är det något som hänt i år som jag missat? Dela gärna med er i kommentarerna nedan!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.